Yvon Jaspers en de 90 BZV-spruiten

Yvon Jaspers en de 90 BZV-spruiten

Boer zoekt vrouw leverde niet alleen flink wat liefdeskoppels op, ook zijn er inmiddels heel veel BZV-baby’s geboren. Yvon Jaspers zoekt ze op in een eenmalige special.

Update:  7 april 2021

In elf seizoenen Boer zoekt vrouw vonden 85 boeren de liefde, en zorgde een aanzienlijk deel van hen ook voor boeren-nageslacht. Om precies te zijn: in de afgelopen jaren zijn er negentig ‘Boer zoekt vrouw-baby’s’ geboren! Eentje is er zelfs naar presentator Yvon Jaspers vernoemd.

2 brieven, 1 baby

In de special Boer zoekt vrouw: 90 spruiten zien we onder meer dat het aantal brieven dat een boer kreeg geen rol speelt bij babygeluk. Yvon bezoekt bijvoorbeeld Gert-Jan, de boer die in seizoen 8 slechts 2 brieven kreeg. Desondanks vond hij de liefde bij Judith en samen hebben ze nu zoon Steff. In datzelfde jaar kreeg Boer Tom een recordaantal van 1808 brieven, maar de ware zat er niet bij. Op eigen houtje ontmoette Tom Marieke en inmiddels zijn ze ouders van zoon Moos.

Er zijn ook boeren die meer BZV-baby’s op de wereld zetten. Henk uit seizoen 6 kreeg bijvoorbeeld vier kinderen en dat geldt ook voor Hans uit seizoen 4. De jongste BZV-baby is de dochter van boerin Steffi. Zij kreeg dit jaar een dochter en noemde haar Sterre Yvon Madelon. Wat een eer voor de presentatrice!

In gesprek met de kinderen

Met de oudere kinderen gaat Yvon in gesprek. Hoe is het voor de kinderen om een echte BZV-baby te zijn? Gaat het thuis vaak over het programma? Natuurlijk praat Yvon ook bij met hun ouders. Hoe hebben de kinderen hun levens veranderd? Hoe is een jeugd op de boerderij? En natuurlijk: zullen de kinderen later het bedrijf overnemen?

De special Boer zoekt vrouw: 90 spruiten is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Tip: zet een reminder in Ziggo GO

Wil je niks missen van deze BZV-special? Gebruik dan Ziggo GO:

  • Zet de uitzending makkelijk op je kijklijst
  • Stel eenvoudig een reminder in zodat je precies op tijd klaar zit
  • Of kijk tot 7 dagen na uitzending terug met Replay. Handig!
Boer Zoekt Vrouw - Yvon Jaspers met Sterre en Steffi
ziggo_go_offline_1

Een huis vol tevreden kijkers

Met Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv met Ziggo GO. Kijk live of later, binnen de EU. Alleen bij Ziggo.

Meer Movies & Series: