Win een geheel verzorgd weekend Londen

Win een geheel verzorgd weekend Londen

In de voetsporen van Barry Atsma ‘The Split'

Vanaf maandag 28 mei zie je onze ‘eigen’ Barry Atsma in de Britse dramaserie 'The Split’ van BBC First. Wil jij in de voetsporen treden van Barry? Win een geheel verzorgd weekend Londen!

De nieuwe dramaserie ‘The Split’ gaat over een familiebedrijf van machtige, vrouwelijke echtscheidingsadvocaten in Londen. De zussen Hannah en Nina zitten allebei in de advocatuur. De jongste zus Rose is de enige die geen echtscheidingsadvocaat is geworden en werkt als kinderoppas.

Hannah stapt over naar de concurrent, Noble & Hale, en komt daar oude liefde Christie Carmichael tegen. En laat dat nou net Barry Atsma zijn…

Prijsvraag

Wil je een geheel verzorgd weekend Londen winnen voor twee personen, inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen, diner in een chic ‘rooftop’ restaurant, en een MINI-tour door Londen met chauffeur? Doe mee en win:

De actie loopt tot 30 juni 2018.

Actievoorwaarden

De serie ‘The Split’ zie je vanaf maandag 28 mei om 21.00 uur bij BBC First (kanaal 22). De serie heeft Nederlandse ondertiteling. Op woensdag om 21.00 uur en op zondag om 22.00 uur wordt de laatste aflevering herhaald. 

Wat zegt Barry er zelf over? Bekijk de trailer en het interview: