Televisie

Ontdek het beste op televisie

Een wedstrijd van het Nederlands elftal. De première van het nieuwe seizoen van The Walking Dead. Soms wil je dingen niet een dag later zien, maar meteen. Omdat je er de volgende dag over mee wilt praten. Het volgende wil je in ieder geval niet missen.

In de vorige eeuw keken we nog wel eens naar een ‘avondje AVRO’. Tegenwoordig zijn we van het serieschranzen. En van de filmpjes op Dumpert of YouTube. Toch is de gewone televisie nog springlevend. Want de handbalfinale van de Nederlandse vrouwen wil je natuurlijk live zien. Net als die race van Max Verstappen. En als je de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Sherlock niet wil missen, ga je er toch klaar voor zitten. Om er live over mee te twitteren. Of om het een dag later met je vrienden of collega’s door te nemen. Sport verbroedert. Tv-kijken vaak ook.

Al het moois op tv

Om te voorkomen dat je iets mist op tv, helpen we je hier herinneren dat die niet te missen wedstrijd of seriestart op de buis komt. En wat de Zender van de Maand is bijvoorbeeld. Misschien wist je niet eens dat je die ook bij Ziggo kon kijken.

Toch even niets op tv? Kijk dan of je een mooie film of serie kunt vinden.

Het laatste nieuws over tv-programma's: