Singles Day - Movies & Series

Singles Day bij Ziggo

Kijktips voor een date night met jezelf

Op 11-11 is het Singles Day: dé dag dat vrijgezellen extra in de watten worden gelegd. Dus of je nu een happy single bent of een Tinder-verslinder en of je nu pas gedumpt bent of stiekem vrijgezel wilt zijn: dit is jouw dag! Bekijk onze tips voor een date night met jezelf.

Update: 11 november 2020

Je krijgt deze tips omdat je het Movies & Series-pakket hebt.

Ruzie om de afstandsbediening? Dat geldt zeker niet voor jou. En die zak chips gaat ook rechtstreeks alleen jouw buik in. En redden je ogen het einde van die grappige aflevering nét niet? Dan kijk je gewoon opnieuw zonder met iemand rekening te hoeven houden. Ja, single zijn heeft ook veel voordelen. Speciaal voor alle singles of wannabee singles hebben we kijktips. Van drama tot komedie en van romantiek tot actie: wat kies jij?

Maak je keuze


Series - Singles Day

Van de gekke hiphopcarrière van Lil Dicky in Dave tot het leven van de jonge, autistische chirurg Shaun Murphy in The Good Doctor: het single leven is nooit saai. Check de series uit je Movies & Series-pakket:

Films - Singles Day

Ga je voor de met Oscars bekroonde musicalfilm La La Land, de stoere en grappige rechercheurs Mike en Marcus uit Bad Boys II of de Nederlandse romcom Het Leven is Vurrukkelluk? Of kies je een andere happy Singles Day-film?

Huurfilms - Singles Day

De perfecte Singles Day-films voor een mooie prijs. Wat dacht je van Singel 39, Friends with Benefits en de must-see How to be Single? Bekijk de hele selectie:

Jij mag het zeggen!

Stem op je favoriete films en series van alle streamingdiensten

Helemaal fan van Vikings, Succession of Outlander? Of zat je juist op het puntje van je stoel bij Westworld? Support je favoriete serie, film of docu en wie weet wint deze wel een Guidinc. Streaming Video Awards 2020. Stemmen kan t/m dinsdag 17 november.

guidinc Awards

Meer kijktips

Empty list (select items)