Zin in iets spannends?

Actie! Adrenaline!

Zet je schrap, deze series zijn niet voor tere zieltjes

Blijf jij rustig kijken terwijl de rest wegkijkt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van Game of Thrones tot Westworld en van Hannibal tot The Night Of: deze series zijn zo spannend dat je blijft kijken.

Zin in iets spannends?

Kijktips

Zin in iets spannends?
Westworld

Wat is echt en wat niet? In het futuristische pretpark Westworld is dat nog maar de vraag. Rijke mensen bezoeken het Wilde Westen-pretpark om zich uit te leven en zich te goed te doen aan seks, alcohol en geweld zonder gevolgen. De levensechte androïden die de saloons en bordelen bevolken, ondergaan willoos de wensen van de bezoekers. Maar wat gebeurt er als de robots – ontwikkeld door het grote brein achter het pretpark Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) – afwijken van hun geprogrammeerde identiteit?

Seizoen 2 van de HBO-hitserie van Jonathan Nolan wordt verwacht in de lente van 2018. Het gehele eerste seizoen zie je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Zin in iets spannends?
Game of Thrones

Eén van de meest bekeken en besproken series van de laatste jaren. Game of Thrones is een fantasyserie die de tongen losmaakt en die van het scherm afspat. De HBO-serie is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin en wordt verspreid over Europa opgenomen. Zo kun je in het Kroatische Dubrovnik meerdere Game of Thrones Tours doen. Jammer genoeg is er nog niks in Nederland opgenomen, maar er schitteren wel twee Nederlandse acteurs in de serie: Michiel Huisman en Carice van Houten.

Er rest ons nog maar één seizoen, maar die gaat pas in 2019 in première. Alle zeven seizoenen van Game of Thrones zijn exclusief te zien bij Movies & Series XL.

Billions

Chuck Rhoades (Paul Giamatti) is openbaar aanklager in New York met een intense afkeer voor rijke criminelen die denken dat ze boven de wet staan. Hij bijt zich vast in een zaak rond de louche belegger Bobby Axelrod, gespeeld door Damian Lewis. Rhoades blijkt een geduchte en vindingrijke tegenstander en er barst een hevige strijd tussen beide mannen los. Maakt geld gelukkig?

The Bridge

Broen ofwel The Bridge is een Deens-Zweedse thriller over rechercheurs uit beide landen die samenwerken aan moordzaken die plaatsvinden op en rond de Sontbrug: een 16 kilometer lange brug over een zeestraat tussen Malmö en Kopenhagen.

De serie was zo’n succes dat er drie remakes volgden. The Bridge in Amerika over een Amerikaans-Mexicaanse samenwerking, The Tunnel over Frankrijk en Engeland en een Russische versie over Rusland en Estland. Niet alle versies wisten het succes van het origineel te evenaren. De Amerikaanse The Bridge met Diane Kruger werd na twee seizoenen gecanceld. Van het origineel zijn inmiddels drie seizoenen gemaakt en een vierde verschijnt in 2018.

Meer spannende series

Benieuwd welke spannende series je nog meer kunt kijken in je pakket? Selecteer je pakket en bekijk het aanbod.

Zin in iets spannends?
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.