Zin in iets nieuws?

Nieuwkomers

De nieuwste topseries van dit moment

Toe aan een nieuwe serie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het barst elke maand namelijk van de premières bij Ziggo Movies & Series (XL). Scrol snel naar beneden en ontdek de nieuwste topseries.

Zin in iets nieuws?

Kijktips

Insecure seizoen 1 en 2: f*ck en hella!

Insecure? Deze HBO-serie had net zo goed Awkward kunnen heten. Want wat krijg je een hoop ongemakkelijk grappige momenten voor je kiezen. En waar f*ck en hella op slaan kom je ook snel achter.

In seizoen 1 van Insecure maak je kennis met Issa en Molly, twee Afro-Amerikaanse vriendinnen die het beste van hun leven en carrière proberen te maken. Ze willen daarbij vooral niet vervallen in stereotiep gedrag. Maar hoe harder je probeert… hoe meer ongemakkelijke situaties je creëert? In seizoen 2 doen de dames er nog een schepje bovenop qua awkwardness.

Seizoen 1 en 2 zie je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

The Fall

De Brits-Ierse misdaadserie The Fall draait om rechercheur Stella Gibson (Gillian Anderson) in het Noord-Ierse Belfast. Jamie Dornan (o.a. van Fifty Shades) speelt de rol van seriemoordenaar Paul Spector.

De grote cliffhanger van seizoen 2 was natuurlijk: heeft Spector de kogelregen overleefd of niet? En rechercheur Gibson werd in de laatste aflevering van het tweede seizoen ook geraakt door kogels. Maar ho even, The Fall kan toch niet zonder de 'The X Files-actrice'? Volgens de Britse top-criminoloog David Wilson is The Fall één van de meest toffe series op tv. En hij kan het weten…

Seizoen 1, 2 én 3 zie je nu bij Movies & Series.

Dicte seizoen 3: Dicte. Dicte Svendsen.

De Deense thrillerserie Dicte gaat over de gelijknamige misdaadverslaggeefster Dicte Svendsen. De serie is gebaseerd op de boeken van Elsebeth Egholm. In seizoen 1 verhuist Dicte met haar tienerdochter van Kopenhagen naar Aarhus om een nieuwe start te maken. Daar gaat ze aan de slag als misdaadjournalist. Dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid slaagt Dicte erin om gecompliceerde misdaden sneller op te lossen dan het lokale rechercheteam.

In seizoen 3 gooit ze het roer om. Dicte trouwt met Bo en focust zich op het schrijven van een boek. Net wanneer haar leven in rustiger vaarwater lijkt te komen, wordt haar geliefde Bo gegijzeld tijdens een fotoreportage in Libanon. Ja Dicte, schuif je laptop maar aan de kant. Je moet op boevenpad.

Alle drie de seizoenen zie je nu bij Movies & Series.

American Crime seizoen 1 en 2

De titel geeft precies weer waar de serie om draait: Amerikaanse misdaad. American Crime is een anthologie serie, waarbij elk seizoen een ander verhaal vertelt. Het eerste seizoen van de ABC-serie speelt zich af in Modesto, California. Oorlogsveteraan Matt wordt in koelen bloede thuis vermoord. Zijn vrouw Glenn overleeft de aanval. Er worden meerdere verdachten in hechtenis genomen. Maar de situatie lijkt complexer dan gedacht.

Het tweede seizoen speelt zich zo’n 3.638 km verderop af in Indianapolis, Indiana. Een aantal spelers van een basketbalteam worden beschuldigd van aanranding van een medestudent. En dat is nog niet alles: ze zouden ook nog eens foto’s van de aanranding online hebben gezet.

Seizoen 1 én 2 zie je nu bij Movies & Series.

Off The Map: een alternatieve route

Deze ABC-serie gaat over drie dokters die samen in een Zuid-Amerikaans dorp gaan werken. Ze hebben allemaal hun eigen problemen: van het verlies van een geliefde tot alcoholmisbruik. Hoewel de serie totaal anders is dan de ziekenhuis-serie Grey’s Anatomy, heeft Off The Map wel raakvlakken met die serie. Zo is de bedenker van Off The Map Jenna Bans. Zij schreef mee aan Grey’s Anatomy. Ook een deel van de cast is hetzelfde: Martin Henderson en Jason George speelden in beide series.

Vanaf 15 december bij Movies & Series.

Nog meer nieuwe topseries

Dit is natuurlijk het topje van de ijsberg. Benieuwd welke nieuwe topseries je nu nog meer kunt kijken in je pakket? Selecteer je pakket en bekijk het aanbod.

Zin in iets nieuws?
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.