Zin om te lachen?

Pijn van het lachen

De leukste series om je lachspieren te trainen

Zin om te lachen, maar niet als een boer met kiespijn? Dan zit je goed bij Ziggo Movies & Series (XL). Van Crashing tot Curb Your Enthusiasm, je lacht je rot met deze series.

Zin om te lachen?

Kijktips

Ballers seizoen 1, 2 en 3

Voormalig footballster Spencer Strasmore (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) begint een nieuwe carrière als mentor na zijn carrière als prof. En gedurende de eerste twee seizoenen ontwikkelt hij zich steeds meer tot succesvol zaakwaarnemer van huidige en voormalige spelers. Eerst in Florida, maar in seizoen 3 van de HBO-serie slaan Spencer en zijn rechterhand Joe Krutel (Rob Corddry) hun vleugels uit.

Ze vertegenwoordigen hun sporters niet alleen meer in Miami, maar ook in Los Angeles, Chicago, New York, London en Las Vegas. Dat betekent nog meer glitter, nog meer schaars geklede vrouwen, nog meer humor en nog meer uitdagingen om het imperium op de rails te krijgen of te houden. Lukt dat zonder slag of stoot? Natuurlijk niet.

Seizoen 1én 3 zie je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Insecure seizoen 1 en 2: f*ck en hella!

Insecure? Deze HBO-serie had net zo goed Awkward kunnen heten. Want wat krijg je een hoop ongemakkelijk grappige momenten voor je kiezen. En waar f*ck en hella op slaan kom je ook snel achter. In seizoen 1 van Insecure maak je kennis met Issa en Molly, twee Afro-Amerikaanse vriendinnen die het beste van hun leven en carrière proberen te maken. Ze willen daarbij vooral niet vervallen in stereotiep gedrag. Maar hoe harder je probeert… hoe meer ongemakkelijke situaties je creëert? In seizoen 2 doen de dames er nog een schepje bovenop qua awkwardness.

Seizoen 1 & 2 zie je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Zin om te lachen?
Curb Your Enthusiasm

Vijf jaar na de laatste aflevering in 2011 is Larry David, meester van de zelfspot, terug in het negende seizoen van de fictieve versie van zijn eigen leven. De 70-jarige medebedenker van de legendarische sitcom Seinfeld is weer even bot en gênant als de voorgaande acht seizoenen.

In HBO’s Curb Your Enthusiasm zien we Larry als het epicentrum van zijn sterrenbestaan in Hollywood. Zijn houding maakt hem niet bepaald geliefd maar daar zit hij zelf natuurlijk allerminst mee.

Curb Your Enthusiam seizoen 1 – 9 kijk je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Absolutely Fabulous

'The last mosquito that bit me had to book in to the Betty Ford clinic.' Het blijft leuk: de grove humor en het drank- en drugsmisbruik van de vriendinnen Eddie en Patsy. De Britse comedyserie liep van 1992 tot 1996 en later van 2001 tot 2004. Daarna verschenen er in 2011 en 2012 speciale afleveringen van de serie, die inmiddels een cultstatus heeft bereikt, waaronder één naar aanleiding van de Olympische Spelen in Londen.

Ab Fab gaat over de omgekeerde moeder-dochterrelatie tussen Eddie en haar verstandige dochter Saffy, die continu haar losgeslagen moeder in het gareel probeert te houden. Zonder succes natuurlijk, en dat is vooral te wijten aan Eddie’s benevelde beste vriendin Patsy.

Absolutely Fabulous kijk je bij bij Ziggo Movies en Series.

Sex and the City

Sarah Jessica Parker speelt Carrie Bradshaw, een schrijfster die in haar een wekelijkse column vertelt over haar (liefdes)leven in New York. Ook haar vriendinnen Miranda (Cynthia Nixon), losbol Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) geven haar genoeg onderwerpen om over te schrijven.

Toen de serie, gebaseerd op een boek van Candace Bushnell, in 1998 voor het eerst werd uitgezonden, waren veel mensen in shock. Niet alleen werd er stevig gevloekt, de dames hadden het ook veelvuldig over seks. De serie liep zes seizoenen en won acht Golden Globes, waarvan drie voor hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, en zeven Emmy Awards. Na de serie verschenen nog twee films over het illustere viertal, waarvan deel twee nu te zien is bij Ziggo On Demand. Dus schenk een Cosmopolitan in en ga er lekker voor zitten.

Alle seizoenen kijk je bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Nog meer komedies

Benieuwd welke komedies je nog meer kunt kijken in je pakket? Selecteer je pakket en bekijk het aanbod.

Zin om te lachen?
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.