De leukste kids- en familiefilms zie je bij Ziggo

Kijkplezier voor kids!

Met Ziggo Movies & Series

Hiken met Heidi, undercover met The Incredibles of naar het circus met Dombo. Het kan allemaal! Met de beste kinderzenders en films en series van Studio 100 en de leukste Disneyfilms in het Movies & Series pakket. Thuis of met Ziggo GO.
Met Ziggo heb je voor alle kids wel een leuk programma.

Iene miene mutte, wat kies jij?

Disney, Studio 100 en andere kinderfilms kijken bij Ziggo
Kids bij Ziggo

In de mood voor een Disneyklassieker? Of juist voor een spannende kinderfilm van eigen bodem? Ons kids- en familieaanbod is zo groot, daar zit voor iedereen wat tussen. Ja, ook voor opa en oma.

Heb je Movies & Series? Dan kijk je On Demand naar meer dan 70 Disneyfilms, de leukste content van Studio 100 en meer. Heb je het grote broertje Movies & Series XL? Dan heb je altijd álle kinderzenders tot je beschikking.

Snel zoeken in de On Demand Catalogus op kids?

Hoe kijk je films en series?

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu van je mediabox en kies 'Movies & Series (XL)'. Klik daarna op ‘Kids’. Een kind kan de was doen. Of toch niet? Geen paniek, bekijk dan de instructievideo’s.

Lekker onderweg genieten van ons kids- en familieaanbod? Dat kan met Ziggo GO! Ook op de achterbank van de auto naar de camping in Frankrijk. Lees de tips & trucs:

Ziggo GO in EU kijken