De leukste kids- en familiefilms zie je bij Ziggo

Kijkplezier voor kids!

Met Ziggo Movies & Series

Zingen en dansen met K3, jodelen met Heidi of toveren met Bumba: met Ziggo Movies & Series beleven je kids eindeloos veel kijkplezier. En ook voor de ‘ik ben hier écht véél te oud voor en ga hier écht niet naar kijken’-tieners hebben we het hoognodige Highschool-drama.

allerkleinsten

Voor de allerkleinsten

A-B-C-D-E-F-G…H-I-J-K…LMNOP…! Ssst. Dat de letters L t/m P niet samen één letter zijn, daar komen die kleintjes vanzelf wel achter. Ze leren en spelen tegelijk met Bumba, Maya de Bij, Brandweerman Sam, Dora en alle andere tekenfilmvriendjes.

kids_tot_12_jaar

Voor kids tot 12 jaar

Hij woont in een ananas diep in de zee. En óók papa en mama weten wie het is: Spongebob Squarepants. En Piet Piraat? Ja, schip ahoy, hoy, hoy. Van de meiden van K3 tot Samson & Gert: je kids krijgen er geen genoeg van. En je zingt ook alle nummers mee.

pubers

Voor tieners

Amerikaans Highschool-drama, cheerleaders en nerds. Maar ook Nederlandse tiener-titels als Mees Kees. Voor alle ‘supervolwassen’ pubers én iedereen die zijn middelbareschooltijd een beetje mist, hebben we de coolste films en series.

Ontdek alle films en series

De leukste kids- en familiefilms zie je bij Ziggo

Hoe kijk ik films en series?

on-demand

Via je mediabox

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu van je mediabox en kies 'Movies & Series (XL)'. Klik daarna op ‘Kids’. Een kind kan de was doen. Of toch niet?

on-demand

Via de Ziggo GO app

Wil jij Formule 1 kijken, terwijl je kinderen liever Maya de Bij of Mega Mindy opzetten? Gebruik de Ziggo GO app en voilà… probleem opgelost. Wist je dat je de app in de hele EU kunt gebruiken?

De leukste kids- en familiefilms zie je bij Ziggo
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten?