De leukste kids- en familiefilms zie je bij Ziggo

Kijkplezier voor kids!

Bij Ziggo

Of ze nu graag films, series of vlogs kijken: ook de kleinste huisgenoten willen niets missen van hun favoriete personages en vloggers. Met Ziggo Movies & Series beleven ze eindeloos kijkplezier met de nieuwste cartoons en de spannendste films. Ook voor On demand en streaming heeft Ziggo de leukste tips voor jong en oud!

Movies & Series

Films en series in jouw pakket!

cocomelon

Nieuw: Cocomelon

Het hele gezin doet gezellig mee met de vermakelijke kinderliedjes van de kleine J.J. Samen met de allerkleinsten leert deze vrolijke baby letters, cijfers en dierengeluiden herkennen en beleeft hij dolle avonturen met zijn familie!

Nu te zien bij Ziggo Movies & Series.

stuart little 3

Stuart Little 3: Call of the Wild

In deze spannende familiefilm gaat muisje Stuart op zomerkamp met de padvinderij. Hij is er eigenlijk te klein voor, maar als een van de kinderen ontvoerd wordt ontpopt Stuart zich tot een grote held! De film is Nederlands gesproken.

Te zien bij Ziggo Movies & Series.

tom and jerry show

The Tom and Jerry Show

Hoe het kan dat kat Tom muis Jerry ook 80 jaar na hun eerste verschijning nog niet gevangen heeft, is ons ook een raadsel. Het mysterie levert gelukkig nog altijd de leukste tekenfilmpjes op, voor jong en oud!

Nu nieuwe afleveringen bij Ziggo Movies & Series.

Huurfilms

Pak de popcorn er maar bij!

cats and dogs 3

Cats & Dogs 3: Paws Unite

Het leek zo mooi, maar de vrede tussen de honden en de katten wordt in dit derde deel van de Cats & Dogs-filmreeks aardig verstoord. Een superschuk heeft het gemunt op het bewakingssysteem! Een stel onervaren katten en honden zet daarom hun beste pootje voor om de schurk te pakken en het systeem te herstellen.

Huur de film nu met 50% korting in de On demand Summer Sale!

we bare bears

We Bare Bears: De Film

De vriendschap tussen beren Grizz, Panda en Ice Bear wordt bedreigd door de gevaarlijke inspecteur van de National Wildlife Control. Hij wil de beren uit elkaar halen, maar dat laten de vrienden niet gebeuren! Ze vertrekken naar Canada en belanden in een hilarische roadtrip langs nieuwe vrienden, gevaarlijke obstakels en grote feesten.

Huur de film nu met 50% korting in de On demand Summer Sale

the witches

Roald Dahl's The Witches

Voor de allerkleinsten is deze verfilming van het boek van Roald Dahl iets minder geschikt, maar de huispuber zal ervan smullen. In The Witches gaat de jongen Bruno samen met zijn oma naar een luxe hotel aan de kust. Maar het genieten is van korte duur als blijkt dat in het hotel ook een heksenconventie gaande waarbij duivelse plannen worden gesmeed…

Huur de film nu met 50% korting in de On demand Summer Sale

Streamen voor kids

Het beste van online video

woezel en pip videoland

Woezel & Pip bij Videoland

Hondjes Woezel en Pip nemen de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis in hun eigen serie op Videoland. Vanuit hun gezellige televisiestudio videobellen ze met vriendjes en vriendinnetjes en schakelen ze met hun speciale reporters op locatie bij de kindjes thuis. 

Videoland is beschikbaar op de Mediabox Next of een Mediabox XL met de nieuwste software-upgrade.

pokemon op netflix

Pokémon op Netflix

Gotta catch ‘em all! Pokémon is terug van... eigenlijk nooit weggeweest! Op het schoolplein speel je met de Pokémonkaarten en thuis volg je bij Netflix de spannende avonturen van Ash en Pikachu in series en films over dit wonderlijke duo en hun vrienden.

Netflix is beschikbaar op de Mediabox Next of een Mediabox XL met de nieuwste software-upgrade.

dierenpraat op youtube

DierenpraatTV op YouTube

Wist jij dat er zwemtherapie voor paarden bestaat? Of wil jij alles weten van de jakhals? En vind je het ook leuk om te zien hoe de dierenambulance werkt? Echte jonge dierenvrienden kijken elke maandag en donderdag naar nieuwe afleveringen van DierenpraatTV op YouTube.

YouTube is beschikbaar op de Mediabox Next.
 

Hoe kijk ik films en series?

on-demand

Via je mediabox

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu van je mediabox en kies 'Movies & Series (XL)'. Klik daarna op ‘Kids’. Een kind kan de was doen. Of toch niet?

on-demand

Via de Ziggo GO app

Wil jij Formule 1 kijken, terwijl je kinderen liever Maya de Bij of Mega Mindy opzetten? Gebruik de Ziggo GO app en voilà… probleem opgelost. Wist je dat je de app in de hele EU kunt gebruiken?