background

Kids- en familiefilms

Kijkplezier voor het hele gezin!

In de mood voor een Disneyklassieker? Of juist voor een spannende kinderfilm van eigen bodem? Ons kids- en familieaanbod is zo groot, daar zit voor iedereen wat tussen. Ja, ook voor opa en oma. 

Binge-alert: pas op! Kijk niet het héle kids- en familieaanbod achter elkaar, want voor je het weet ben je een jaartje ouder!

Disney movies on demand
Disneyfilms bij Ziggo

Nants ingonyama bagithi baba! Als je je ogen sluit, zie je dan de kleine leeuw Simba die door Rafiki aan het dierenrijk wordt getoond? The Lion King, Toy Story, Frozen, Peter Pan, CarsDombo… het zijn allemaal Disneyklassiekers. En je kijkt ze met Disney Movies On Demand, onderdeel van Ziggo Movies & Series (XL).

Welke blockbusters en klassiekers kijk je nog meer bij Ziggo? Check het hele…

Meer films en series

Naast Disney hebben we ook de leukste topfilms en series van Studio 100. Wat dacht je van K3, Kabouter Plop en Samson & Gert? Amai Gertje!

En voor de iets oudere kids hebben we films als The Princess Diaries, The Chronicles of Narnia en Hannah Montana. Teveel om op te noemen! Scroll hieronder maar eens door ons aanbod of zoek in de...

Hannah Montana, K3, Narnia
Disney movies on demand kijken
Hoe kijk je films en series?

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu van je mediabox en kies 'Movies & Series (XL)'. Klik daarna op ‘Kids’. Een kind kan de was doen. Of toch niet? Geen paniek, bekijk dan de instructievideo’s.

Lekker onderweg genieten van ons kids- en familieaanbod? Dat kan met Ziggo GO! Ook op de achterbank van de auto naar de camping in Frankrijk. Lees de tips & trucs: