Nieuw: Warrior

Warrior

Vanaf 8 april wekelijks bij Ziggo Movies & Series (X)L

In de jaren rond 1870 woedden in San Fransisco de Tong Wars, de strijd tussen verschillende Chinese bendes. Vechtsporter Ah Sahm, vers uit China, werd een van de beulen van de machtigste Tong in Chinatown. De serie zie je exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Auteur: Marc van Gestel | 1 mei 2019

De serie is gebaseerd op een 50 jaar oude opzet voor een vechtsportserie van niemand minder dan Bruce Lee. Hij kreeg het niet verkocht, hoewel in die tijd wel een serie Kun Fu op tv kwam, maar waarin de hoofdrol werd gespeeld door de niet-Chinese acteur David Carradine.

En de nieuw gemaakte serie is het gros van de cast Aziatisch en worden de Aziatische vechtsporten bedreven door Aziatische karakters, de vuistgevechten door Ieren in de pub en Western-gevechten door cowboys. Er lijkt een meer hedendaagse vechtbalans in de serie te zitten dan in Kung Fu al die decennia geleden. Het begint een soort van rustig aan, maar verderop in de serie wordt het vechten in beeld steeds explicieter. De serie is dus niet voor de meer gevoelige kijker.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series: