Vice Principals seizoen 2

Vice Principals: seizoen 2

Kibbelende schoolhoofden vechten elkaar de tent uit

Neal Gamby (Danny McBride) en Lee Russell (Walton Goggins) zijn ambitieuze leraren. Die ambitie is niet zozeer gericht op hun leerlingen, als wel op de macht op school. En dat zorgt voor hilarische situaties.

Auteur: Vicki Blansjaar | 17 augustus 2017 - 11.00 uur

Stel je voor dat je op de middelbare school docenten had die elkaar naar het leven stonden. En dat de afgunst zelfs zo groot is, dat er slachtoffers vallen. Absurd idee toch? En dat is precies wat deze zwarte komedie is: absurd en hilarisch.

Korte recap

In seizoen 1 kondigde schoolhoofd (Bill Murray) aan ermee te stoppen, waarna Neal en Lee verwikkeld raakten in een strijd om diens baan. Geheel sportief verliep dit duel niet. En dat is zacht uitgedrukt.

Terwijl Neal en Lee elkaar de tent uitvochten, ging Dr. Belinda Brown (Kimberly Hebert Gregory) er vandoor met de felbegeerde functie. Neal en Lee besloten hun onderlinge haat voor elkaar opzij te zetten en openden samen de aanval op Dr. Brown, die overigens wél in het belang van de school handelt.

Seizoen 2

Bedenkers Jody Hill en Danny McBride hadden al vanaf het begin van de serie besloten om het verhaal in achttien afleveringen te vertellen. In dit laatste seizoen van de serie gaat de machtsstrijd onverminderd verder en zint Neal op wraak voor de aanval op zijn leven.

Seizoen 1 & 2 zijn nu te zien bij Movies & Series (X)L - The Home of HBO.

Vice Principals seizoen 2

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: