Binge Room 104 bij Ziggo Movies & Series XL

Wat er allemaal in je hotelkamer gebeurde

Room 104 is nu te zien bij Movies & Series (X)L

Vraag je jezelf weleens af wat de vorige gasten in je hotelkamer hebben uitgespookt? De nieuwe HBO-serie Room 104 geeft je de antwoorden!

Auteur: Jaime Korbee | 13 november 2017 - 10.00 uur

Eén kamer, twaalf verhalen

Room 104 neemt je mee naar… ehm tja, kamer 104. Want meer ruimtes zal je niet zien bij het kijken van deze serie. Is dat saai? Nee, absoluut niet! De twaalf afleveringen van seizoen 1 hebben ieder namelijk een compleet eigen verhaal. En dat allemaal in een creepy sfeer die doet denken aan de met een Emmy bekroonde Netflixserie Black Mirror. Zo wordt de oppas in aflevering 1 geconfronteerd met Ralphie, het denkbeeldige vriendje van haar oppaskindje. Maar, hoe denkbeeldig is hij eigenlijk? En in aflevering 7 komen twee strenggelovige jongens in aanraking met allerlei verleidingen. En met elkaar? Je leest het al: de schrijvers van Room 104 experimenteren er flink op los.

Experiment

Dat experimenteren maakt de show zo interessant. Want niet alleen het verhaal van iedere aflevering is anders, ook de vorm waarin het is gegoten wijkt steeds af. Zo wordt er in aflevering 6 bijvoorbeeld geen woord gesproken en communiceren de twee hoofdpersonages alleen met dans! Het kan iedere aflevering echt alle kanten op. De producenten Mark en Jay Duplass (o.a. bekend van Togetherness) hielden zich dan ook maar aan een paar regels. Zo moest elke aflevering in drie dagen met maximaal drie acteurs worden gefilmd en dat allemaal binnen de muren van die ene hotelkamer. Wij hebben maar één regel: sluit jezelf op in je kamer en kijk Room 104!

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.