Kijk Room 104 bij Ziggo Movies & Series XL

Room 104 is weer geboekt

Vanaf 12 november elke week twee nieuwe afleveringen bij Movies & Series (X)L

Vraag je jezelf weleens af wat de vorige gasten in je hotelkamer hebben uitgespookt? Room 104 geeft je de antwoorden.

Datum: 30-10-2018 - 10.00 uur

Na een succesvol eerste seizoen is Room 104 terug met twaalf nieuwe afleveringen. En steracteur Mahershala Ali (Moonlight) belandt ook weer in die middelmatige hotelkamer. Room 104 neemt je mee naar… ehm tja, kamer 104. Want meer ruimtes zul je niet zien bij het kijken van deze serie. Is dat saai? Nee, absoluut niet!

Eén kamer, twaalf afleveringen

De twaalf gloednieuwe afleveringen van seizoen 2 hebben ieder namelijk een compleet eigen verhaal. En dat allemaal in een creepy sfeer die doet denken aan de met een Emmy bekroonde Netflixserie Black Mirror. Maar dan ook nog met ruimte voor een vleugje comedy.

Met afleveringstitels als ‘Woman in the Wall’ en ‘The Man and the Baby and the Man’ lees je het al: de schrijvers van Room 104 experimenteren er flink op los. En wordt er nou een potje getinderd in aflevering 3 ‘Swipe Right’?

Experiment

Dat experimenteren maakt de show zo interessant. Want niet alleen het verhaal van iedere aflevering is anders, ook de vorm waarin het is gegoten wijkt steeds af. Het kan iedere aflevering echt alle kanten op. De producenten Mark en Jay Duplass (o.a. bekend van Togetherness) hielden zich dan ook maar aan een paar regels. Zo moest elke aflevering in drie dagen met maximaal drie acteurs worden gefilmd en dat allemaal binnen de muren van die ene hotelkamer. Wij hebben maar één regel: sluit jezelf op in je kamer en kijk Room 104!

Room 104 kijk je bij Ziggo Movies & Series (X)L. Vanaf 12 november verschijnen er elke week twee nieuwe afleveringen.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Nieuw bij HBO: