De HBO-serie Insecure kijk je bij Ziggo

Insecure: ongemakkelijk grappig

Seizoen 3 zie je vanaf 13 augustus bij Movies & Series (X)L

Insecure? De titel van deze HBO-serie had net zo goed Awkward kunnen zijn. Want wat krijg je een hoop ongemakkelijk grappige momenten voor je kiezen! Seizoen 1 en 2 zijn nu te bingen bij Ziggo Movies & Series (X)L. Seizoen 3 zie je daar ook, vanaf 13 augustus.

Auteur: Marc van Gestel | 25 juli 2018 - 14.00 uur

Seizoen 3: back in the game

In seizoen 2 zag je Issa herstellen van haar breakup met Lawrence. Ze probeerde het ook weer goed te maken met Daniel, met wie zij vreemdging en dus de reden van de breakup was. Niets gaat makkelijk, alles is ongemakkelijk. Ook het leven van beste vriendin Molly. So what else is new? Daar gaan we vanaf 13 augustus in seizoen 3 meer over te weten komen. 

Seizoen 2: all the single ladies!

Heb je de finale van seizoen 1 gezien? Dan weet je ook hoe het afliep tussen Issa en Lawrence. No surprise: Issa is in seizoen 2 weer single. En dat bevalt haar prima. Ze heeft er namelijk 'totaal geen probleem mee' om Lawrence los te laten. Zo laat ze hem zijn post ophalen, precies op het moment dat ze een huisfeest geeft vol single mannen… Hmm, right. Lawrence zelf is lekker aan het daten en begint met een nieuwe baan, al gaat dat niet zo makkelijk als gehoopt. En voor Molly staat er misschien ook wel een frisse start voor deur nu ze twijfelt over haar toekomst bij het advocatenkantoor.

Seizoen 1: spiegeltje, spiegeltje, aan de wand...

In seizoen 1 van Insecure maak je kennis met Issa en Molly, twee Afro-Amerikaanse vriendinnen die het beste van hun leven en carrière proberen te maken. Ze willen daarbij vooral niet vervallen in stereotiep gedrag. Maar hoe harder je probeert… hoe meer ongemakkelijke situaties je creëert? Eh, ja! Met name Issa struikelt van het ene in het andere knullige moment, en dat levert nogal wat onzekerheid op. Over haar 'relatie' met Lawrence bijvoorbeeld. En die onzekerheid botviert ze op komische wijze op haar spiegel, waarin ze complete scenario’s voor zichzelf uitspeelt. Awkward!

AWKWARD Black Girl

Het brein achter Insecure is hoofdrolspeelster Issa Rae. Ze werd bekend door haar lowbudget webserie The Mis-Adventures of Awkward Black Girl. Pharrell Williams gaf haar een plek op zijn YouTube-kanaal iamOther en dankzij crowdfunding was deze eerste serie een feit. Je kunt de serie nog steeds online kijken.

Hella Great

Alle afleveringtitels van Insecure seizoen 2 hebben een gemene deler: het woord hella. Dat is plat-Amerikaans voor godsgruwelijk. Best toepasselijk voor de afleveringen die doorgaan onder de namen Hella Great, Hella Questions, Hella Open, Hella LA, Hella Shook, Hella Blows, Hella Disrespectful en Hella Perspective. Maar bovenal deed al dat ge-hella ons weer denken aan hella-Cartman uit South Park!

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: