background

Insecure: ongemakkelijk grappig

Seizoen 1-2 binge je nu bij Movies & Series (X)L

Insecure? De titel van deze HBO-serie had net zo goed Awkward kunnen zijn. Want wat krijg je een hoop ongemakkelijk grappige momenten voor je kiezen! Dit kun je verwachten van seizoen 1 en 2, nu te bingen bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Auteur: Jaime Korbee | 9 november 2017 - 14.00 uur

Seizoen 1: spiegeltje, spiegeltje, aan de wand...

In seizoen 1 van Insecure maak je kennis met Issa en Molly, twee Afro-Amerikaanse vriendinnen die het beste van hun leven en carrière proberen te maken. Ze willen daarbij vooral niet vervallen in stereotiep gedrag. Maar hoe harder je probeert… hoe meer ongemakkelijke situaties je creëert? Eh, ja! Met name Issa struikelt van het ene in het andere knullige moment, en dat levert nogal wat onzekerheid op. Over haar 'relatie' met Lawrence bijvoorbeeld. En die onzekerheid botviert ze op komische wijze op haar spiegel, waarin ze complete scenario’s voor zichzelf uitspeelt. Awkward!

Seizoen 2: all the single ladies!

Heb je de finale van seizoen 1 gezien? Dan weet je ook hoe het afliep tussen Issa en Lawrence. No surprise: Issa is in seizoen 2 weer single. En dat bevalt haar prima. Ze heeft er namelijk 'totaal geen probleem mee' om Lawrence los te laten. Zo laat ze hem zijn post ophalen, precies op het moment dat ze een huisfeest geeft vol single mannen… Hmm, right. Lawrence zelf is lekker aan het daten en begint met een nieuwe baan, al gaat dat niet zo makkelijk als gehoopt. En voor Molly staat er misschien ook wel een frisse start voor deur nu ze twijfelt over haar toekomst bij het advocatenkantoor.

AWKWARD Black Girl

Het brein achter Insecure is hoofdrolspeelster Issa Rae. Ze werd bekend door haar lowbudget webserie The Mis-Adventures of Awkward Black Girl. Pharrell Williams gaf haar een plek op zijn YouTube-kanaal iamOther en dankzij crowdfunding was deze eerste serie een feit. Je kunt de serie nog steeds online kijken.

Hella Great

Alle afleveringtitels van Insecure seizoen 2 hebben een gemene deler: het woord hella. Dat is plat-Amerikaans voor godsgruwelijk. Best toepasselijk voor de afleveringen die doorgaan onder de namen Hella Great, Hella Questions, Hella Open, Hella LA, Hella Shook, Hella Blows, Hella Disrespectful en Hella Perspective. Maar bovenal deed al dat ge-hella ons weer denken aan hella-Cartman uit South Park!

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.