Divorce seizoen 1-3

Divorce seizoen 1-3

Gescheiden maar altijd verbonden

De inkt van de scheidingspapieren is allesbehalve vers in het derde seizoen van de HBO-serie. Frances en Robert zijn dan wel niet meer in de echt verbonden, ze hebben nog altijd een ‘kids-connection’. 

Update 26 juni 2019 

Vanaf dinsdag 2 juli kijk je seizoen 3 alleen bij Ziggo Movies & Series L en XL. Elke week een nieuwe aflevering.

We kennen Sarah natuurlijk als de afwisselend vrijgezelle dertiger Carrie Bradshaw (SATC). Maar in Divorce gooit ze het over een andere boeg. Geen jaloersmakende garderobe, shopverslaving en cocktails. Dit keer speelt ze Frances, een vrouw van middelbare leeftijd uit New York die na tien jaar huwelijk en twee kids gaat scheiden.

Aanleiding van de breuk met haar man Robert (Thomas Haden Church) is de vijftigste verjaardag van een vriendin (Molly Shannon), die knallende ruzie krijgt met haar man Nick. Frances beseft zich dat de rek uit haar eigen huwelijk is. Maar de scheiding gaat niet zo soepel, met pijnlijke therapiesessies en allerlei ongemakkelijke situaties als gevolg.

Seizoen 2

De scheidingspapieren zijn eindelijk getekend en Robert gaat uit financiële nood op zoek naar werk en een nieuwe woonsituatie, terwijl Frances last heeft van slapeloosheid en de nieuwe gecompliceerde relatie met haar kinderen.

Trailer seizoen 2

Divorce seizoen 1-3

Seizoen 3

Vanaf 2 juli bij Movies & Series L en XL

Henry is in the air! En in het bed van Frances. Uiteraard kan Robert het niet vinden met de nieuwe vlam van zijn ex. Maar ook in dit zesdelige seizoen moet hij tot compromissen komen, want het welzijn van de kinderen staat voorop.

Trailer seizoen 3

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series (X)L: