Divorce seizoen 1 en 2

Divorce seizoen 1 en 2

Met Sarah Jessica Parker in een pijnlijk grappige echtscheiding

Twaalf jaar na de laatste aflevering van Sex and the City is Sarah Jessica Parker terug bij HBO. Ze heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe comedyserie Divorce.

Auteur: Vicki Blansjaar | 10 januari 2018 - 11.00 uur

We kennen Sarah natuurlijk als de afwisselend vrijgezelle dertiger Carrie Bradshaw. Maar in Divorce gooit ze het over een andere boeg. Geen jaloersmakende garderobe, shopverslaving en cocktails. Dit keer speelt ze Frances, een vrouw van middelbare leeftijd uit New York die na tien jaar huwelijk en twee kids gaat scheiden.

Aanleiding van de breuk met haar man Robert (Thomas Haden Church) is de vijftigste verjaardag van een vriendin (Molly Shannon), die knallende ruzie krijgt met haar man Nick. Frances beseft zich dat de rek uit haar eigen huwelijk is. Maar de scheiding gaat niet zo soepel, met pijnlijke therapiesessies en allerlei ongemakkelijke situaties als gevolg.

Seizoen 2

Vanaf 15 januari zie je elke maandag een nieuwe aflevering van het acht afleveringen durende tweede seizoen bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.