Crashing seizoen 1 en 2

Crashing: seizoen 1 en 2

Pete Holmes maakt komedie van zijn mislukte huwelijk

Crashing is een semi-autobiografisch verhaal van komiek Pete Holmes over zijn echtscheiding en zijn ambities om stand-upcomedian te worden.

Auteur: Vicki Blansjaar | 31 oktober 2017 - 13.00 uur

De nu 37-jarige komiek trouwde op zijn 22ste en scheidde op zijn 28ste. Hij verhuisde vervolgens naar Los Angeles in de hoop carrière te maken als stand-upcomedian. In real life is dat inmiddels gelukt. HBO heeft zelfs al een tweede seizoen van de serie over het hilarische leven van Pete besteld.

In de serie loopt tv-Pete op een dag zijn slaapkamer binnen en vindt daar zijn vrouw (Lauren Lapkus, van o.a. Orange is the New Black) in bed met een andere man. Zijn huwelijk valt niet meer te redden en hij brengt zijn nachten couchsurfend door bij vrienden.

Couchsurfer

Om te bewijzen dat hij ook zonder zijn vrouw iets van zijn leven kan maken, doet hij hard zijn best om stand-upcomedian te worden. Dit is niet meteen een succes. Tv-Pete is een slechte stand-upcomedian, wat natuurlijk wel ontzettend grappig en tegelijk ongemakkelijk is om naar te kijken.

Om rond te kunnen komen met het beetje geld dat hij al komiek verdient, slaapt hij bij vrienden die niet geheel toevallig zelf redelijk beroemde stand-upcomedians zijn; onder anderen Sarah Silverman, Artie Lange en T. J. Miller maken hun opwachting.

Bingewatch nu Crashing bij Movies & Series (X)L.

Seizoen 2

Vanaf 15 januari 2018 is Crashing terug met een acht afleveringen durende tweede seizoen. In de eerste aflevering voelt Pete zich verloren in het universum en heeft een verhelderend gesprek met een atheïst, die hem tot een wilde nacht in New York aanzet. 

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: