C.B. Strike

C.B. Strike

Naar de detectives van Robert Galbraith aka J.K. Rowling

Wie dacht dat J.K. Rowling alleen knettergoede kinderboeken schrijft, heeft het mis. Onder het pseudoniem Robert Galbraith schreef de Harry Potter-schepper bloedstollende detectiveromans. En daar is nu een miniserie van gemaakt. 

Nu bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Auteur: Vicki Blansjaar | 29 juni 2018 - 9.30 uur

De Britse detectiveserie is gebaseerd op het boek Koekoeksjong, dat in 2013 werd uitgebracht onder de titel Cuckoo’s Calling. Nadat supermodel Lula Landry dood wordt gevonden voor haar Londense flat, wordt privédetective en oorlogsveteraan Cormoran Strike (Tom Burke) bezocht door haar geadopteerde broer John Bristow, die de verklaring van de politie, dat haar dood zelfmoord was, tegenspreekt.

Strike geeft zijn tijdelijk secretaresse Robin Ellacott (Holliday Grainger) de taak om achtergrondonderzoek te doen over de zaak. Ze ontdekt echter details over Strike's verleden. Rowling is van plan om nog tien boeken over Strike te willen schrijven. We kunnen dus nog even vooruit!

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: