Lena Dunham's komedieparel Camping

Nieuw: Camping

Met Jennifer Garner en David Tennant in de ultieme relatietest

Lena Dunham is terug! De Girls-regisseur heeft een nieuwe komedieparel gemaakt voor HBO. In plaats van jonge vrouwen gaat het verhaal dit keer over een koppel (Jennifer Garner en David Tennant) met een midlifecrisis, dat met vrienden gaat kamperen. En er zijn ook nog beren.

Auteur: Vicki Blansjaar | 2 oktober 2018 - 16.00 uur

Iedereen weet dat een tent opzetten de ultieme relatietest is. En dat is precies wat het getrouwde stel Kathryn (Garner) en Walt (Tennant) uit Los Angeles gaan doen in deze hilarische HBO-serie.

Voor Walt’s 45ste verjaardag heeft het stel besloten om een weekendje te gaan kamperen met (oude) vrienden en familie. Maar wat een rustig weekend in de buitenlucht had moeten worden, loopt uit op een fiasco. Er zijn ruzies, tenten die opgezet moeten worden en beren. Tja... what more do you need voor hilarisch pijnlijke situaties zoals alleen Lena Dunham die neer kan zetten.

Dunham wordt bijgestaan door Jenni Konnor, die ook mede-regisseur was van de zes seizoenen tellende HBO-hitserie Girls. Camping is overigens een Amerikaanse remake van de gelijknamige Britse serie van Julia Davis.

Camping seizoen 1 telt acht afleveringen van een half uur. Vanaf maandag 15 oktober verschijnt er elke maandag een nieuwe aflevering, exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Lena Dunham's komedieparel Camping
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series (X)L: