Ballers seizoen 5

Ballers

Is na 5 seizoenen uitgerold

Waan je met Ballers seizoen 5 nog één keer in de wereld van American football, feesten, zaakwaarnemers en footballsterren. Van snelle wagens fotomodellen, harde muziek en vriendschap. Want na vijf seizoenen is Ballers uitgespeeld.

Update: 26 december 2019

Kijk seizoen 5 alleen bij Ziggo Movies & Series L en XL. 

Spencer Strasmore (Dwayne Johnson), is een voormalig footballspeler die zich inmiddels heeft omgeschoold tot financieel manager van topsporters. Samen met zijn zakenpartner Joe Krutel (Rob Corddry) opereert hij vanuit Miami. En die stad staat natuurlijk garant voor een flink arsenaal aan stoere mannen in sportauto’s en de daarbij horende eye candy. En dat zie je terug in de hitserie Ballers.

Het lijkt Entourage wel

Ballers wordt in Amerika ook wel de opvolger van Entourage genoemd, dat eenzelfde niveau aan snelle wagens, snel leven en beeldschone vrouwen kent. En het leven volgt van succesvolle groep vrienden en collega’s. Daarnaast zet Entourage ook in op de lach en niet op zwaar drama. Het mag dan ook geen toeval heten dat Mark Wahlberg een van de executive producers is bij Ballers, net als eerder bij Entourage.

Dwayne Johnson = Ballers

The Rock, Dwayne Douglas Johnson, is de hoofdrolspeler en uitvoerend producent van HBO-serie Ballers. De Amerikaans acteur is voormalig professioneel worstelaar, maar wist je dat hij in zijn jeugdjaren footballspeler was op zijn school?

In de jaren '90 zat hij in het kampioenschapsteam van de University of Miami. Johnson heeft ook nog voor de Calgary Stampeders gespeeld in Canada, maar hij brak niet door. Dwayne besloot in de voetsporen van zijn opa Peter Maivia en zijn vader Rocky Johnson te treden en besloot professioneel worstelaar te worden.

In 2015 breidt ‘The Scorpion King’ zijn kingdom uit en verovert als ex-footballspeler Spencer Strasmore de wereld van American football.

Seizoen 3

Het hele land door

Voormalig footballster Spencer Strasmore begint een nieuwe carrière als mentor na zijn footballsuccessen. En gedurende de eerste twee seizoenen steeds meer als succesvol zaakwaarnemer van huidige en voormalige spelers. Eerst in Florida, maar in seizoen 3 slaan Spencer en zijn rechterhand Joe Krutel hun vleugels uit. Ze vertegenwoordigen hun sporters niet alleen meer in Miami, maar ook in Los Angeles, Chicago, New York, London en Las Vegas. Dat betekent nog meer glitter, nog meer schaars geklede vrouwen, nog meer humor en nog meer uitdagingen om het imperium op de rails te krijgen of te houden.

Seizoen 4

Going to war

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt ook in het vierde seizoen van de HBO-hit comedy, waarin de glamoureuze, maar ook de minder mooie momenten te zien zijn vanuit het perspectief van vroegere en huidige American Football-profs. Het vierde seizoen graaft dieper in de extravagante, 'big-money' wereld van het professionele football. En gaat Spencer Strasmore zijn werkterrein verbreden naar extreme sports? Niets gaat zonder slag of stoot. Nog steeds niet.

Seizoen 5

Nu te zien bij Ziggo

Zijn dit seizoen alle ballen op de NCAA (National Collegiate Athletic Association) gericht? Strasmore heeft, zonder al te veel weg te geven over de afloop van seizoen 4, nog wel een appeltje te schillen met deze ‘College Club’.

David Washington (ja, de zoon van) keert ook terug in seizoen 5. Net als Omar Miller (CSI: Miami) en Donovan W. Carter.

Vanaf nu kijk je seizoen 5 alleen bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Ballers seizoen 5
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten? 

Meer HBO: