Bereid je voor op seizoen 3 van HBO-serie Animals

Beesten gaan helemaal loesoe in New York!

Bereid je voor op seizoen 3 van Animals

Hopeloos verliefde ratten, duiven met identiteitsproblemen en insecten met een midlifecrisis; ook in het dierenrijk heeft iedereen zo zijn problemen. Hoe ze ermee omgaan? Dat zie je in het gloednieuwe derde seizoen van HBO’s Animals! 

Auteur: Marc van Gestel | 25 juli 2018 | 11.00 uur

Vunzige beesten

In New York gaan de dieren eigenlijk op dezelfde manier met hun problemen om als de mensen: knokken, schelden, seksen, snuiven… Alleen zijn de Animals misschien nog nét een tandje viezer. Geen serie om met je kleine zusje te kijken dus. Animals is bedacht door Phil Matarese en Mike Lucianio. En ook de welbekende productiebroers Jay en Mark Duplass hebben hun vunzige duit in het zakje gedaan. Gaat dat zien!

Oh ja: de animatieserie is niet geschikt voor kinderen.

6 augustus: start seizoen 3

Seizoen 3 van Animals start 6 augustus en staat bol van verrassingen. De praatgrage beesten belanden namelijk in een apocalyptisch toekomstig New York City. Er wonen niet langer mensen in de stad. De dieren kunnen nu dus doen wat ze willen!

Animals Seizoen 2

In seizoen 2 word je meteen in het diepe gegooid. Zo duik je in een driehoeksrelatie van twee laboratoriumratten en hun denkbeeldige vriend. Daarnaast twijfelt een alg ernstig over de zin van het leven. En dat terwijl algen zo nuttig zijn. Als visvoer bijvoorbeeld.

Animals seizoen 1

Animals is een animatie komedie serie met smoorverliefde duiven, feestende ratten, twee paarden die uithangen bij Central Park en een hoop andere niet-menselijke bewoners die gedijen in het unieke en onaangename ecosysteem van New York City.

Meer HBO: