Prijswinnende series van HBO kijk je exclusief bij Ziggo

De beste prijswinnende series zijn van HBO

En kijk je exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L

HBO staat garant voor de allerbeste series, van de baanbrekende series Westworld en Game of Thrones tot absolute klassiekers als Band of Brothers, The Sopranos en Sex and the City. Je ontdekt hier alles wat je wil weten over HBO en hoe je je favoriete series kijkt bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Emmy Awards 2018
HBO bewijst zich opnieuw tijdens Emmy's

Dat de series van HBO buitengewoon goed zijn, blijkt ieder jaar weer uit de hoeveelheid prijzen die ze winnen. Vooral bij de Emmy Awards, de belangrijkste tv-prijzen van Amerika, scoort HBO altijd huizenhoog.

Ook in 2018 was het weer prijsschieten voor HBO. 23 Emmy’s gingen naar HBO-series, met het een-na-laatste seizoen van Game of Thrones als grote winnaar. De fantasyreeks werd opnieuw uitgeroepen tot beste dramaserie en won in nog acht andere categorieën. Game of Thrones is daarmee de meest bekroonde serie in de geschiedenis van de Emmy Awards. Ook de HBO-kijkhits Westworld, Barry en Last Week Tonight vielen in de prijzen.

Wat vinden de kijkers?

Leuk al die prijzen, maar wie snel wil weten of een film of serie de moeite waard is raadpleegt tegenwoordig de online reviews. Streaming Observer dook in de ratings van kijkers en ook dan blijkt HBO de torenhoge favoriet. HBO-films en -series krijgen gemiddeld een 7,5 terwijl Netflix met een 7,0 niet in de top-3 voorkomt.

Een hele dikke vette voldoende dus en dat is een behoorlijke prestatie. Zeker als je bedenkt dat het hier gaat om de dikwijls genadeloze reviews van websites als Rotten Tomatoes en Metacritic.

Nieuwe series bij HBO:

Ziggo Sport Totaal
ZIGGO MOVIES & SERIES XL IS THE HOME OF

HBO

De prijswinnende programma’s van HBO krijg je bij een abonnement op Movies & Series XL. Vrijwel altijd al de dag nadat een aflevering in de VS is uitgezonden, vind je die al bij ons terug, Nederlands ondertiteld. Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Waar en wanneer je maar wilt

Je vindt de series en films van HBO op je interactieve mediabox of CI+ module, op de Ziggo GO app en op ziggogo.tv. Op je tv ga je naar het On Demand menu en kies je voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL).

Heb je geen interactieve box of CI+ module en kijk je liever mobieler? Pak dan je smartphone of tablet en ga naar je Ziggo GO app, of kijk op je laptop via ziggogo.tv. En streamen met Chromecast of Airplay naar je tv kan natuurlijk ook!

Ziggo GO
Prijswinnende series van HBO kijk je exclusief bij ZiggoExclusief bij Ziggo

Game of Thrones

Lees alles over de spannendste serie van HBO
HBO: het plezier begint hier

Hardcore seriefans kunnen haast niet om HBO heen. Al jaren maakt de zender de mooiste films maar vooral series. En met mooi bedoelen we de spannendste verhalen, geschoten in de mooiste landschappen en met de beste acteurs. Misschien heb je nog nooit een HBO-serie gezien, maar het is bijna onmogelijk dat je er nog nooit over hebt gehoord. Want hele volksstammen raken zo verslingerd aan series als Game of Thrones, Veep en Band of Brothers, dat ze het er ongetwijfeld wel eens met je over hebben gehad.

Bij Ziggo zie je vrijwel al die mooie series, films en andere programma’s exclusief in Nederland. Zoals gezegd niet meer op tv-zenders, maar on demand met interactieve tv. Zorg ervoor dat je een abonnement hebt op Ziggo Movies & Series (X)L en daarmee toegang hebt tot de mooiste films en series, van het nieuwe seizoen van Westworld tot de inmiddels klassieke Sopranos, The Wire en Sex and the City. En daar doen we zoveel programma’s tekort. Want het aanbod series en films van HBO is enorm.