Kijk de beste films en series van HBO exclusief bij Ziggo

Kijk de toppers van HBO

Exclusief bij Ziggo Movies & Series L en XL

HBO staat garant voor de allerbeste series, van het baanbrekende Chernobyl en Game of Thrones tot absolute klassiekers als Band of Brothers en The Wire. Lees alles over HBO en ontdek hoe je je favoriete series kijkt bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Maak je keuze


covers-hbo

Het hoogst gewaardeerd door kijkers

Wij vinden series van HBO erg gaaf. Maar neem het vooral niet alleen van ons aan. Heel veel HBO-series scoren hoog op IMDb. We hebben een overzicht gemaakt van de top 10 van HBO-series met hoogste IMDb-scores. Kijk of jouw favoriet er tussen zit of ontdek titels die je nog kunt kijken.

Kijk de beste films en series van HBO exclusief bij Ziggo

HBO kijken?

Bekijk onze kijktips
streams
Welk abonnement heb ik nodig?

Wanneer je niets wil missen van Game of Thrones en al die andere geweldige HBO-series, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Zorg ervoor dat je Movies & Series (X)L in huis hebt en you’re good to go.  

streams
Gratis afleveringen van series

Zoveel HBO-series die je nog niet gezien hebt en geen idee waar je moet beginnen? We helpen je met kiezen. Kijk gratis de eerste aflevering van tien HBO-series. De rest kijk je dan bij Movies & Series (X)L.

icon
Alles over Game of Thrones

Game of Thrones is één van de meest bekroonde series aller tijden en hield fans wereldwijd aan de buis gekluisterd. Wist je dat HBO inmiddels werkt aan spin-offs van de serie? We houden je op de hoogte!

De toppers van HBO op een rijtje