background

De beste prijswinnende series zijn van HBO

En kijk je exclusief bij Ziggo Movies & Series XL

HBO staat garant voor de allerbeste series, van de baanbrekende series Game of Thrones en Westworld tot absolute klassiekers zoals Band of Brothers, The Sopranos en Sex and the City. Je ontdekt hier het laatste nieuws, premières en gratis afleveringen van je favoriete series.

Bekijk de trailer:
Het beste van HBO

We hebben alle HBO-series exclusief voor je in ons aanbod. Zodat je helemaal niets hoeft te missen van al het moois dat HBO maakt. Niet meer op de drie zenders, zoals voorheen. Je kijkt de series nu exclusief bij Ziggo, en On Demand. De dag nadat een aflevering in de VS is uitgezonden, vind je die al bij ons terug, Nederlands ondertiteld.

Emmy-magneet

Dat het niet de minste series zijn, blijkt ook uit de hoeveelheid prijzen die ze elk jaar winnen. Vooral bij de Emmy Awards, de prijzen voor de beste tv-programma’s, scoren de series van HBO altijd huizenhoog. Game of Thrones won tot nu toe een recordaantal van 38 Emmy’s. Ook Veep valt al jaren in de prijzen.

Waar en wanneer je maar wilt

Je vindt de series en films van HBO op je interactieve mediabox, op Ziggo GO en op ziggogo.tv. Op je box ga je naar het On Demand menu en kies je voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve box of kijk je liever mobieler? Pak dan je smartphone of tablet en ga naar je Ziggo GO app, of kijk op je laptop via ziggogo.tv.

Met Ziggo GO op je tv

Heb je geen Ziggo Mediabox XL of interactieve CI+ module? Met de Ziggo GO app en Chromecast of Airplay stream je je favoriete HBO-series en -films gewoon naar je televisie.  

Movies & Series XL

De prachtige programma’s van HBO krijg je bij een abonnement op Movies & Series XL. Meer weten over het pakket?

background

Exclusief bij Ziggo

Game of Thrones

Lees alles over de spannendste serie van HBO
Ziggo Sport Totaal
MOVIES & SERIES XL IS THE HOME OF

HBO

Je favoriete HBO-series zie je exclusief bij Movies & Series XL. Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.