Prijswinnende series van HBO kijk je exclusief bij Ziggo

De beste prijswinnende series zijn van HBO

En kijk je exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L

HBO staat garant voor de allerbeste series, van de baanbrekende series Westworld en Game of Thrones tot absolute klassiekers als Band of Brothers en The Sopranos. Je ontdekt hier alles wat je wil weten over HBO en hoe je je favoriete series kijkt bij Ziggo Movies & Series (X)L.

covers-hbo

Het hoogst gewaardeerd door kijkers

Wij vinden series van HBO erg gaaf. Maar neem het vooral niet alleen van ons aan. Heel veel HBO-series scoren hoog op IMDb. We hebben een overzicht gemaakt van de top 10 van HBO-series met hoogste IMDb-scores. Kijk of jouw favoriet er tussen zit of ontdek titels die je nog kunt kijken.

Prijswinnende series van HBO kijk je exclusief bij Ziggo

HBO kijken?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet
icon
Welk abonnement heb ik nodig?

Wanneer je niets wil missen van Game of Thrones en al die andere geweldige HBO-series, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Zorg ervoor dat je Movies & Series (X)L in huis hebt en you’re good to go.  

streams
Gratis afleveringen van series

Zoveel HBO-series die je nog niet gezien hebt en geen idee waar je moet beginnen? We helpen je met kiezen. Kijk gratis de eerste aflevering van tien HBO-series. De rest kijk je dan bij Movies & Series (X)L.

icon
Alles over Game of Thrones

Weinig tv-series die zoveel prijzen winnen en waarvan de fans samen zo in spanning wachten op een nieuw seizoen. Game of Thrones is een fantasyserie die de tongen losmaakt en die van het scherm afspat.

De toppers van HBO op een rijtje

Game of Thrones
seizoen 7

Westworld seizoen 2

True Detective seizoen 3

The Sopranos seizoen 1

The Wire seizoen 1

Sex and the City seizoen 1

Band of Brothers

Strike Back seizoen 6

Ballers seizoen 3

True Blood seizoen 1

Sharp Objects seizoen 1

The Deuce seizoen 1