Prijswinnende series van HBO zoals Game of Thrones en Westworld vind je bij Ziggo

De beste prijswinnende series zijn van HBO

En kijk je exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L

HBO staat garant voor de allerbeste series, van de baanbrekende series Westworld en Game of Thrones tot de absolute klassieke buiskluisteraars Band of Brothers, The Sopranos en Sex and the City. Je ontdekt hier alles wat je wil weten over HBO en je favoriete series.

Nieuwe series bij HBO:

De kijkhit van 2018: Westworld

Wat is echt en wat niet? In het futuristische pretpark Westworld is dat nog maar de vraag. De bewoners van het park zijn namelijk levensechte robots waar bezoekers zich ongegeneerd op kunnen uitleven. 

Elke host heeft een eigen verhaallijn, die elke dag opnieuw begint. Maar dat weten de robots zelf niet. Of leren ze stukje bij beetje iets meer dan waar ze voor geprogrammeerd zijn? Heel seizoen 1 en seizoen 2 zie je exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L.

Het beste van HBO

We hebben alle HBO-series exclusief voor je in ons aanbod. Zodat je helemaal niets hoeft te missen van al het moois dat HBO maakt. Niet meer op de drie zenders, zoals vroeger. Je kijkt de series nu exclusief bij Ziggo, en on demand. De dag nadat een aflevering in de VS is uitgezonden, vind je die al bij ons terug, Nederlands ondertiteld.

Emmy-magneet

Dat het niet de minste series zijn, blijkt ook uit de hoeveelheid prijzen die ze elk jaar winnen. Vooral bij de Emmy Awards, de prijzen voor de beste tv-programma’s, scoren de series van HBO altijd huizenhoog. Game of Thrones won tot nu toe een recordaantal van 38 Emmy’s. Ook Veep valt al jaren in de prijzen.

Prijswinnende series van HBO zoals Game of Thrones en Westworld vind je bij Ziggo
Waar en wanneer je maar wilt

Je vindt de series en films van HBO op je interactieve mediabox, op de Ziggo GO app en op ziggogo.tv. Op je box ga je naar het On Demand menu en kies je voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve box of kijk je liever mobieler? Pak dan je smartphone of tablet en ga naar je Ziggo GO app, of kijk op je laptop via ziggogo.tv.

Met Ziggo GO op je tv

Heb je geen Ziggo Mediabox XL of interactieve CI+ module? Met de Ziggo GO app en Chromecast of Airplay stream je je favoriete HBO-series en -films gewoon naar je televisie.  

Ziggo GO
Ziggo Movies & Series XL
Movies & Series (X)L

De prachtige programma’s van HBO krijg je bij een abonnement op Movies & Series XL (en bij Movies & Series L, als je dat pakket als combi-klant van Ziggo én Vodafone hebt gekozen). Meer weten over het XL-pakket?

Prijswinnende series van HBO zoals Game of Thrones en Westworld vind je bij Ziggo

Exclusief bij Ziggo

Game of Thrones

Lees alles over de spannendste serie van HBO
HBO: het plezier begint hier

Hardcore seriefans kunnen haast niet om HBO heen. Al jaren maakt de zender de mooiste films maar vooral series. En met mooi bedoelen we de spannendste verhalen, geschoten in de mooiste landschappen en met de beste acteurs. Misschien heb je nog nooit een HBO-serie gezien, maar het is bijna onmogelijk dat je er nog nooit over hebt gehoord. Want hele volksstammen raken zo verslingerd aan series als Game of Thrones, Veep en Band of Brothers, dat ze het er ongetwijfeld wel eens met je over hebben gehad.

Bij Ziggo zie je al die mooie series, films en andere programma’s exclusief in Nederland. Zoals gezegd niet meer op tv-zenders, maar on demand met interactieve tv. Zorg ervoor dat je een abonnement hebt op Ziggo Movies & Series (X)L en toegang hebt tot de mooiste films en series, van het kersverse nieuwe seizoen van Westworld tot de inmiddels klassieke Sopranos, The Wire en Sex and the City. En daar doen we zoveel programma’s tekort. Want het aanbod series en films van HBO is enorm. 

Dit zie je ook bij HBO: