HBO films en series

Kijk de toppers van HBO

Exclusief bij Ziggo Movies & Series L en XL

HBO staat garant voor de allerbeste series, van het baanbrekende Chernobyl en Game of Thrones tot absolute klassiekers als Band of Brothers en The Wire. Check de HBO-kijktips en ontdek hoe je je favoriete series kijkt bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Ziggo en HBO

update: 11 oktober 2021

Volgend jaar krijgt de samenwerking tussen Ziggo en HBO een nieuwe vorm. HBO lanceert namelijk in 2022 haar eigen streamingdienst in Nederland. We hebben de sterke intentie om de films en series van HBO beschikbaar te houden via Ziggo. De precieze vorm van de nieuwe samenwerking is nog niet bekend. Later hierover meer.

Maak je keuze


HBO-kijktips

Elke maand een update van de nieuwste en meest bekeken series die in je pakket zitten? Bekijk het serielijstje van Ziggo Movies & Series L en XL:

covers-hbo

Het hoogst gewaardeerd door kijkers

Wij vinden series van HBO erg gaaf. Maar neem het vooral niet alleen van ons aan. Heel veel HBO-series scoren hoog op IMDb. We hebben een overzicht gemaakt van de top 10 van HBO-series met hoogste IMDb-scores. Kijk of jouw favoriet er tussen zit of ontdek titels die je nog kunt kijken.

HBO films en series
streams

HBO kijken

Welk tv-pakket heb ik nodig?

Wanneer je niets wil missen van Game of Thrones en al die andere geweldige HBO-films en series, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Je kunt HBO kijken met de volgende pakketten:

  • Ziggo Movies & Series L
    De beste HBO-films en series. Gratis wanneer je internet van Ziggo met Vodafone combineert.
  • Ziggo Movies & Series XL
    De beste HBO-films en series én ruim 40 extra zenders. Onderdeel van Alles-in-1 Max of te bestellen als extra tv-pakket.

Combineer je internet van Ziggo met Vodafone, maar heb je je gratis extra tv-pakket nog niet geactiveerd?

HBO in de catalogus