Vergroot je Game of Thrones-kennis in Facebook Messenger.

Chat en leer alles over GoT!

Vergroot je Game of Thrones-kennis in Facebook Messenger.

Game of Thrones seizoen 7 is begonnen. Ben je nog niet zover of wil je een opfriscursus voor je begint? Laat je bijpraten door onze chatbot op Facebook Messenger.

Voor de echte fans hadden we een aantal verrassingen in de chatbot verstopt. Zo kon je de Hand of de King Pin winnen en zaten er 4 officiële replica’s van Khaleesi's Dragon Eggs in verborgen. De actie is nu verlopen.

Actievoorwaarden GoT Chatbot-actie

Waar is Khaleesi? Wie is Khaleesi eigenlijk? Met een klik op de knop vertelt onze chatbot je alles over de bekendste personages uit Game of Thrones. Heb je nog niet alle afleveringen gezien? Dan zal hij niets spoilen. Heb je een opfriscursus nodig voordat je met seizoen 7 begint? Dan vertelt onze chatbot je alles.

Wat wil je weten over Game of Thrones Chatbot?

De Game of Thrones Chatbot bevindt zich in de Facebook Messenger van Ziggo Movies & Series. Heb je de Messenger app niet op je telefoon? Dan kun je gewoon naar de Game of Thrones Chatbot in je browser. Heb je geen Facebook-account? Dan kun je de Game of Thrones Chatbot helaas niet ontmoeten (You know nothing Jon Snow! Je kunt natuurlijk altijd een Facebook-account aanmaken).

Jazeker. Je kunt je geheugen opfrissen over wie Areo Hotah ook alweer is of hoe White Walkers zijn ontstaan. Als je écht een fan bent dan kun je vast de emoji-combinaties van alle personages vinden.

Jazeker. De chatbot vertelt van elk personage de achtergrond. Als je nog niets gezien hebt biedt de guide je een goede basis om aan de serie te beginnen. Als je het Ziggo Movies & Series XL of L pakket hebt, kun je seizoen 1 t/m 6 terugkijken. Let op: in de guide staan sommige buttons met een rood zwaailicht, als je hierop klikt kun je spoilers verwachten.

Ga naar de Game of Thrones Chatbot in Facebook Messenger en klik op ‘Aan de slag’. Game of Thrones Chatbot geeft je twee keuzes: één voor als je nog niks hebt gezien van Game of Thrones en één voor de echte fans. Vanaf nu kun je met hulp van knoppen en emoji’s met de chatbot in gesprek.

De Game of Thrones Chatbot geeft je alle informatie over de belangrijkste personages die je nodig hebt om te beginnen aan Game of Thrones. Ben je al fan? Dan helpt de chatbot je om weer up to speed te komen voor je begint aan het nieuwe seizoen. Dat doet de chatbot aan de hand van knoppen. Als je klikt op de Shuffle-knop krijg je een willekeurig personage te zien en vanaf dat moment krijg je suggesties om dieper op dat personage in te gaan of iets over gerelateerde personages te lezen. Elk karakter is gekoppeld aan een combinatie van emoji’s. Ken jij de karakters goed genoeg om de combinaties te ontcijferen? (Hint: probeer eens een draak en een prinses).

Meer Game of Thrones:

Empty list (select items)