Game of Thrones seizoen 7

Game of Thrones - seizoen 7

Een nieuw seizoen vol intriges, plottwists en cliffhangers om je nagels op stuk te bijten. Hier vind je altijd het laatste nieuws uit Westeros.

Gissen

HBO maakt er elk jaar een sport van om zo geheimzinnig mogelijk te doen over het nieuwe seizoen. Recensenten krijgen bijvoorbeeld geen previews meer van afleveringen om te voorkomen dat het uitlekt. En nu de serie ook nog voorloopt op de boeken van George R.R. Martin, is het helemaal gissen hoe het verhaal verder gaat.

Wat weten we al wel?

Seizoen 7 telt slechts zeven afleveringen, in plaats van de gebruikelijke tien. Klein goedmakertje: de seizoensfinale duurt 81 minuten en is daarmee de langste tot nu toe. En ook aflevering zes is langer dan normaal: 71 minuten. Als je bedenkt dat de zinderende seizoensfinale van seizoen 6 68 minuten duurde, dan staat ons dus nog heel wat te wachten!

Got for beginners
Eeuwige winter

De trailers van seizoen 7 voorspellen alvast enorme veldslagen. Daenerys Targaryen zet met haar draken voet aan wal op Westeros en de meedogenloze koningin Cersei Lannister verklaart aan iedereen oorlog. ‘The great war has come’, concludeert Jon Snow.

Maar terwijl iedereen zich druk maakt om de Iron Throne, maken de White Walkers zich aan de andere kant van The Wall op om iedereen uit te moorden en het hele continent onder te dompelen in een eeuwige winter. Een ding is zeker; seizoen 7 belooft nog epischer te worden dan zijn zes voorgangers

What's new?

Mis niets van Game of Thrones
MIS NIETS VAN

Game of Thrones

Beleef de nieuwe afleveringen en vorige seizoenen met Movies & Series XL voor € 11,95 p.m. Je krijgt nu de eerste maand gratis!