Bekijk het Quest for the Throne klassement

Quest for the Throne

De winnaars zijn bekend!

Bend the knee: we have a winner! In de finaleaflevering werden nog een aantal belangrijke vragen beantwoord. Alle punten zijn inmiddels toegekend. 'Liefaapje', gefeliciteerd! Alle winnaars hebben een e-mail gekregen met aanwijzingen voor toekenning van de prijzen.

Vul in het zoekvenster hieronder je nickname in om je score te bekijken. Alle punten zijn inmiddels toegekend. Let op: voor sommige vragen zijn meerdere antwoorden goed. 

Veelgestelde vragen

Bij je aanmelding heb je gelijk je voorspellingen voor een aantal pittige vragen ingevuld. Eén daarvan is de hamvraag van dit laatste seizoen en daarom hoofdvraag van deze Quest for the Throne: ‘Wie eindigt er op de troon?’. Met deze vraag kun je de meeste punten verdienen: 25. Alle andere vragen zijn 10 punten waard. Behalve de zes stellingen die je in vraag 2 hebt gekregen. Elke stelling is 5 punten waard.

Vervolgvragen

Na de start van het seizoen krijg je elke week, na de aflevering op maandag, een vervolgvraag. Ook deze vragen zijn telkens 10 punten waard. Je kunt deze vervolgvragen telkens t/m zondagavond 23.55 uur invullen.

In totaal kun je 145 punten verdienen als je alle vragen goed hebt. Bij meerdere winnaars wordt er geloot.

 
  • De winnaar krijgt, behalve eeuwige roem, een prijzenpakket met een GoT-trui waar mooiboy Jaime Lannister jaloers op zou zijn én de GoT-versie van Risk om je inner veldheer te trainen.
  • De deelnemers die op plaats 2 tot en met 20 eindigen, winnen een GoT-trui om je warm te houden.
  • De nummers 21 tot en met 119 winnen de GoT-versie van Risk om je inner veldheer te trainen.
got_trui

In elke mail die je van ons ontvangt, zit de mogelijkheid om je af te melden. Je scores blijven staan, maar als je eerder stopt, wordt de kans dat je iets zult winnen wel heel erg klein.

Je hebt telkens tot zondagavond 16.00 uur om een vervolgvraag te beantwoorden. Beantwoord ze alle vijf om zoveel mogelijk kans te maken. Inschrijven kan je trouwens tot en met 17 april, 16.00 uur.

Meer Game of Thrones: