Speel de Quest for the Throne

Speel de Quest for the Throne

Voorspel het einde en win vette GoT-prijzen

You win or you die. De inzet is hoog in het laatste seizoen van Game of Thrones. Ben jij een echte GoT-expert? Dan maak je met de Quest for the Throne kans op eeuwige roem en gave prijzen. Dood ga je gelukkig niet, maar de walk of shame is ook geen pretje.

Na ruim 1,5 jaar wachten is het maandag 15 april eindelijk zover: our watch begins! Natuurlijk heb je in de tussentijd eindeloos gediscussieerd over hoe het afloopt. Wie eindigt er met zijn of haar bil op de troon? Of blijft er helemaal geen troon over?

Tijd om je voorspelling te doen! Ben jij de grootste Game of Thrones-expert van Nederland? Dan maak je kans op mooie Game of Thrones-prijzenpakketten en een exclusieve Game of Thrones viewing experience!

Inschrijven kan t/m zondag 21 april| Lees de actievoorwaarden

Speel de Quest for the Throne

Hoe werkt de Quest for the Throne?

Lees de speluitleg en place your bets!
icon
Deel je voorspelling

De Quest for the Throne is als een WK-pool, maar dan beter! Start de Quest door op de button hierboven te klikken. Je krijgt dan gelijk een aantal pittige vragen en stellingen. Vul je antwoord in en klik op verzend om mee te doen.

icon
Beantwoord de 5 vervolgvragen

Elke week krijg je een nieuwe vraag. Zo kun je ook tijdens het hele seizoen extra punten verdienen. De eerste aflevering van seizoen 8 is op maandag 15 april. In totaal zijn er zes afleveringen, je ontvangt dus vijf vervolgvragen.

icon
Win eeuwige roem en prijzen!

Na de eerste aflevering van seizoen 8 lanceert Ziggo het Quest for the Thrones-klassement. Daarin kun je je eigen score bijhouden en die van anderen zien. Na afloop van het seizoen worden de winnaars bekendgemaakt. 

Speel de Quest for the Throne
got_poll

Wat denkt Nederland?

Bekijk de antwoorden die andere deelnemers hebben gegeven. Hoe denken zij dat de populairste serie ter wereld eindigt? Kom hier vaker terug, want de statistieken veranderen wanneer er meer fans meedoen en het seizoen vordert.

Veelgestelde vragen

  • De winnaar krijgt, behalve eeuwige roem, een prijzenpakket met toffe Game of Thrones-prijzen, zoals een GoT-jack, de GoT-versie van Risk en het GoT-kaartspel.
  • De deelnemers die op plaats 2 tot en met 20 eindigen, winnen een GoT-jack waar mooiboy Jaime Lannister jaloers op zou zijn én het GoT-kaartspel.
  • De nummers 21 tot en met 39 winnen de GoT-versie van Risk en het GoT-kaartspel.
  • De nummer 40 tot en met 77 winnen de Daenery/Jon Snow Funko-set.

De top drie maakt bovendien kans op een exclusieve Game of Thrones viewing experience!

Je kunt je registreren tot en met zondag 21 april. Dat is vlak vóór aflevering twee van seizoen 8. Na het invullen van de eerste voorspellingen ontvang je een bevestigingsmail. 

Doe je eenmaal mee, dan krijg je maximaal 5 vervolgvragen, met de laatste vraag op 15 mei. Die vraag zal gaan over de allerlaatste aflevering op maandag 20 mei. Snik. 

In elke mail die je van ons ontvangt, zit de mogelijkheid om je af te melden. Je scores blijven staan, maar als je eerder stopt, wordt de kans dat je iets zult winnen wel heel erg klein.

Zodra de uitzendingen starten, lanceren we het Quest for the Throne-klassement, met de scores van alle andere deelnemers. Je kunt in de tussentijd wel al zien hoe de rest van Nederland denkt dat Game of Thrones gaat eindigen op de voorspellingen-pagina.

Je hebt maximaal een week om een vervolgvraag te beantwoorden. Beantwoord ze alle vijf om zoveel mogelijk kans te maken.

Inschrijven kun je trouwens tot en met zondag 21 april, de dag voor de tweede aflevering. Je kunt dan nog wel alle beginvragen beantwoorden, maar je hebt dan wel de eerste vervolgvraag gemist. Die krijg je ook niet meer. De overige vervolgvragen mailen we je natuurlijk wel.