Tweede teaser GoT seizoen 8 onthuld

Tweede teaser seizoen 8 onthuld

Game of Thrones teaser The Aftermath

Gisteren maakte HBO een tweede teaser van het laatste seizoen van Game of Thrones wereldkundig. Speciaal geschoten om de fans nog ongeruster te maken, zo lijkt het, al zullen er toch maar een paar hoop hebben dat het voor alle karakters uit de serie goed zal aflopen.

Tweede teaser GoT seizoen 8 onthuld
De nasleep

Kijk zelf maar: een verlaten Winterfell in de sneeuw. Je ziet wat alle kenmerken heeft van de nasleep van een veldslag. Pijlen en een beschadigd kasteel. Needle, het zwaard van Arya, maar zonder Arya. Alweer dat fladderende veertje, dat we ook al in de eerste teaser in de crypte zagen. En nog verontrustender: is dat de kapotte rolstoel van Bran? En die losse hand in de sneeuw? Is die van Jaime? Of is nog iemand anders zijn rechterhand kwijt? En wat doet Longclaw, het zwaard van Jon, daar zonder zijn eigenaar? Leeft er nog íemand?

Terwijl de sneeuwwind door het slot waait, en een schim (de Night King?) de poort uit loopt, zijn we alleen nog maar nieuwsgieriger geworden. En onzekerder over de afloop.

Iets meer dan anderhalve week nog voor we de eerste aflevering kunnen zien. Ons ongeduld neemt toe. Ons hart bonkt in de keel.

Meer Game of Thrones-nieuws

Auteur: Marc van Gestel
Datum: 3 maart 2019

Hoe kijk ik Game of Thrones

Hoe kan ik Game of Thrones kijken?

In 4 stappen kijk je alle seizoenen van Game of Thrones bij Ziggo met Movies & Series (X)L.