HBO deelt allereerste foto's seizoen 8

HBO toont eerste foto's van seizoen 8

Welke aanwijzingen kun jij ontdekken?

Game of Thrones nieuws

Met nog precies 67 dagen te gaan voor de start van het slotseizoen van Game of Thrones, heeft HBO 14 foto’s gedeeld van het nieuwe seizoen. Eerder werd al een teaser met de releasedatum gedeeld, maar daarin waren geen scènes uit seizoen 8 te zien. Bekijk de beelden hieronder.

Fans wachten al ruim anderhalf jaar op het vervolg van de HBO-hitserie. Elk nieuwtje is daarom aanleiding tot speculatie. Hoe gaat het aflopen met Jon Snow, Daenerys Targaryen en de Starks? Overleven zij de strijd tussen de levenden en de doden? En wie eindigt er uiteindelijk op die felbegeerde troon?

Winterfell-reünie

In een algemene HBO-promo zagen we al een glimp van een paar seconden van het nieuwe seizoen. Daenerys werd door Jon voorgesteld aan zuslief Sansa Stark bij Winterfell. Ook in de foto’s lijken de meeste personages (behalve Cersei Lannister) zich bij Winterfell te bevinden. Dat viel natuurlijk te verwachten, aangezien de White Walkers in aantocht zijn en een een epische strijd onvermijdelijk lijkt.

Fans wijzen daarnaast vooral op de outfit van Jaime Lannister, die we aan het einde van seizoen 7 verscheurd door loyaliteitsissues weg zagen rijden uit Kings Landing. Het kloffie van de anders altijd zo netjes verzorgde Kingslayer ziet er wel erg gehavend uit. Heeft hij zich bij de rest gevoegd bij Winterfell? En hoe gaan Sansa, Bran en Arya daarop reageren?

Game of Thrones seizoen 8 begint op 15 april, een dag na de première in Amerika alleen bij Ziggo Movies & Series L en XL

Meer Game of Thrones-nieuws

Auteur: Vicki Blansjaar
Datum: 7 februari 2019

Bekijk de beelden:

Hoe kijk ik Game of Thrones

Hoe kan ik Game of Thrones kijken?

In 4 stappen kijk je alle seizoenen van Game of Thrones bij Ziggo met Movies & Series (X)L.