Bezoek de GoT pop-up store op Utrecht CS

Eindig jij op de IJzeren Troon?

Bezoek de pop-up GoT Experience op Utrecht CS

pop-up Game of Thrones Experience

Altijd al eens op de IJzeren Troon willen zitten? Dit is je kans! Want van nu tot en met zondag 21 april kun je op Utrecht Centraal in de pop-up Game of Thrones Experience plaatsnemen op de levensgrote troon uit de serie. 

Neem je wel iemand mee om de foto van jou op de troon te maken? Want dat ding is zo indrukwekkend groot, die krijg je met een selfie echt niet mooi in beeld. En als je er toch bent, bewonder dan meteen de door fans nagemaakte kostuums van de hoofdpersonen uit GoT en andere rekwisieten uit de serie.

Oh, en wanneer je het nog niet gedaan hebt, is dit natuurlijk een goed moment om de Quest for the Throne te spelen. Dat kan ook tot en met 21 april. Voorspel jij in onze quiz onder andere wie de troon wint en wie er als eerste diagonaal door midden wordt gehakt? Dan maak je kans op mooie prijzen.

Openingstijden

De pop-up Game of Thrones Experience vind je dus op Utrecht CS, naast spoor 18/19. Je bent er welkom tot en met zondag 21 april. Dit zijn de openingstijden:

  • maandag - vrijdag: 8.00 - 20.00 uur
  • zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
  • zondag: 12.00 - 18.00 uur

Is er een rij, dan neurie je natuurlijk samen met de andere fans de Game of Thrones-begintune. Zo merk je meteen of jullie boven het gebrul van de draken uitkomen. :^)

Meer Game of Thrones-nieuws

Auteur: Marc van Gestel
Datum: 10 april 2019

Hoe kijk ik Game of Thrones

Hoe kan ik Game of Thrones kijken?

In 4 stappen kijk je alle seizoenen van Game of Thrones bij Ziggo met Movies & Series (X)L.