Game of Thrones voor beginners

Game of Thrones voor beginners

Een stoomcursus

Ieder nieuw seizoen van Game of Thrones is een enorme hype. Maar waar maakt iedereen zich zo druk over? Met deze stoomcursus leren we je de basis! GoT-newbie? Lucky you, dan heb je nog zeven seizoenen en in totaal 67 afleveringen voor de boeg. En nee, dat is zeker geen tijdverspilling als je het aan ons vraagt!

Auteur: Vicki Blansjaar| Laatste update: 18 september 2018

Meeslepend

Game of Thrones is niet zomaar een serie. De hit van HBO bevat een meeslepende mix aan genres: politieke intriges, keiharde actie (heel veel bloed en rondslingerende organen), wrede humor, romantiek (heel veel seks) en de mooiste special effects, locaties en decors om deze fantasiewereld uit de populaire boekenreeks van George R.R. Martin tot leven te wekken.

Niet voorspelbaar

In Game of Thrones weet je nooit wat er gaat gebeuren, zeker nu de serie voorloopt op de boeken. Terwijl de good guys in Hollywoodfilms vaak op miraculeuze wijze overleven, geldt dat niet voor deze wereld van ijs en vuur. In combinatie met de complexiteit van de verhaallijnen en de morele vraagstukken over goed en kwaad, zorgt dit ervoor dat miljoenen fans over de hele wereld al zeven seizoenen aan de buis gekluisterd zijn.

Game of Thrones dragon
Game of Thrones winnaar van de emmy award
Recordaantal Emmy Awards

En als je nu nog niet overtuigd bent: de makers wonnen tot nu toe een recordaantal van 47 Emmy Awards, waaronder die voor beste dramaserie.

Game of Thrones is daarmee de meest bekroonde tv-serie in de geschiedenis en dat is nogal een prestatie in het fantasygenre. Of je het eens bent met de jury, kun je maar op een manier ontdekken. Kijken!

Is Game of Thrones nieuw voor je? Of kun je wel een opfrisser gebruiken? Met ons beknopte GoT-woordenboek kun je meepraten bij het koffieapparaat.
Hoe kijk ik Game of Thrones

Hoe kan ik Game of Thrones kijken?

In 4 stappen kijk je alle seizoenen van Game of Thrones bij Ziggo met Movies & Series XL.

Meer Game of Thrones: