De Quest for the Throne

Quest for the Throne

Alles over onze spannende GoT-quiz

Hopelijk doe je al mee aan de Quest for the Throne, want we zijn inmiddels onderweg en de inschrijving is inmiddels gesloten. Dit is wel dé plek om meer te weten te komen over de voorspellingen, het klassement en de veelgestelde vragen. 

De Quest for the Throne

Wat wil je weten over de Quest?

Maak je keuze:
het klassement
Goud, zilver, brons

Benieuwd wat de tussenstand is? Nieuwsgierig naar waar je zelf staat? 

statistiek
De exit-polls

Wie wint de IJzeren Troon? Wie wordt als eerste diagonaal doormidden gehakt? 

veelgestelde vragen
Vragen

Wat zijn de spelregels ook alweer? Wat kan ik eigenlijk allemaal winnen? 

Veelgestelde vragen

 
  • De winnaar krijgt, behalve eeuwige roem, een prijzenpakket met een GoT-trui waar mooiboy Jaime Lannister jaloers op zou zijn én de GoT-versie van Risk om je inner veldheer te trainen.
  • De deelnemers die op plaats 2 tot en met 20 eindigen, winnen een GoT-trui om je warm te houden.
  • De nummers 21 tot en met 119 winnen de GoT-versie van Risk om je inner veldheer te trainen.
got_trui

Bij je aanmelding heb je gelijk je voorspellingen voor een aantal pittige vragen ingevuld. Eén daarvan is de hamvraag van dit laatste seizoen en daarom hoofdvraag van deze Quest for the Throne: ‘Wie eindigt er op de troon?’. Met deze vraag kun je de meeste punten verdienen: 25. Alle andere vragen zijn 10 punten waard. Behalve de zes stellingen die je in vraag 2 hebt gekregen. Elke stelling is 5 punten waard.

Vervolgvragen

Na de start van het seizoen krijg je elke week, na de aflevering op maandag, een vervolgvraag. Ook deze vragen zijn telkens 10 punten waard. Je kunt deze vervolgvragen telkens t/m zondagavond 23.55 uur invullen.

In totaal kun je 135 punten verdienen als je alle vragen goed hebt. Bij meerdere winnaars wordt er geloot.

Je kunt je registreren tot woensdag 17 april, 16.00 uur. Na het invullen van de eerste voorspellingen ontvang je een bevestigingsmail. 

Doe je eenmaal mee, dan krijg je maximaal 5 vervolgvragen, met de laatste vraag op 15 mei. Die vraag zal gaan over de allerlaatste aflevering op maandag 20 mei. Snik. 

Je checkt je eigen score door op de klassement-pagina je nickname in te vullen in het zoekvenster. Het zoekvenster vind je onder het overzicht van de 10 beste deelnemers. Maar met een beetje geluk sta je natuurlijk gewoon bij de beste 10!

In elke mail die je van ons ontvangt, zit de mogelijkheid om je af te melden. Je scores blijven staan, maar als je eerder stopt, wordt de kans dat je iets zult winnen wel heel erg klein.

Je hebt telkens tot zondagavond 16.00 uur om een vervolgvraag te beantwoorden. Beantwoord ze alle vijf om zoveel mogelijk kans te maken. Inschrijven kan je trouwens tot en met 17 april, 16.00 uur.