Kijken als Samwell Tarly

Kijken als Samwell Tarly: rustig aan

GoT-bingebootcamp: elke dag twee afleveringen

Rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Voorbereiden op seizoen 8 van Game of Thrones doe je dus niet gehaast, en wel overdacht. Dus zoals Sam Tarly het zou aanpakken: minutieus en geen stap te snel. Dus elke dag twee afleveringen van seizoen 1 t/m 7. En laat het even bezinken. 

Vicki Blansjaar en Marc van Gestel | Update: 11 februari 2019

Binge samen met je vrienden!

Natuurlijk wil je helemaal bij zijn met Game of Thrones wanneer op 15 april het achtste en tevens laatste seizoen begint. Of je nu een nieuwe GoT-kijker bent of wanneer je alle seizoenen al een keer gezien hebt: het is altijd een goed plan om seizoen 1 t/m 7 (nog) een keer te kijken. Het liefst voordat seizoen 8 begint.

En daarbij gaan we je helpen. Het feit dat je deze versie van de bingebootcamp leest, zegt al genoeg over de manier waarop je van plan bent om seizoen 1 t/m 7 te kijken. Niks van dat hippe bingen, gewoon rustig aan, met tot en met 14 april twee afleveringen per avond. Zodat je ook nog even tijd hebt om die twee episodes te laten bezinken, en ook nog het journaal mee te pikken. Want het mag dan wel een hype zijn, dat Game of Thrones, maar je laat je niet gek maken!

Voor de fans die de serie al gezien hebben: je hebt een beetje het karakter van Samwell Tarly. Niet de meest heldhaftige persoon in de serie, maar onmisbaar in het verhaal. Heb je de serie nog niet gezien? Je komt Sam al tegen in seizoen 1, dus je zult snel merken wat voor type hij is.

Nu starten met kijken?

Het liefst zou Sam trouwens maar één aflevering per dag kijken, maar daarvoor is het nu te laat. Dus dan maar een boek minder lezen en elke dag een aflevering meer. Barre tijden vragen om enige zelfopoffering. Zelfs voor Sam. Ons trainingsschema mét datum loopt tot en met 14 april. Dan ben je net(jes) op tijd klaar voor het nieuwe seizoen, dat op maandag 15 april 2019 van start gaat.

Kies je trainingsschema:

Trainingsschema met datum (pdf)

Als je vóór 15 april klaar wil zijn.

Trainingsschema zonder datum (pdf)

Als je zelf een einddatum wil kiezen.

Kijken als Samwell Tarly

Kijk alle seizoenen van Game of Thrones

Met Ziggo Movies & Series XL

Nu de eerste vier maanden met 50% korting. Daarna voor € 11,95 per maand.

Meer Game of Thrones: