Kijken als Samwell Tarly

Kijken als Samwell Tarly: rustig aan

GoT-bingebootcamp: elke dag een aflevering

Rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Voorbereiden op seizoen 8 van Game of Thrones doe je dus niet gehaast, en wel overdacht. Dus zoals Sam Tarly het zou aanpakken: minutieus en geen stap te snel. Dus elke dag één aflevering van seizoen 1 t/m 7. En laat het even bezinken. 

Binge samen met je vrienden!

Natuurlijk wil je helemaal bij zijn met Game of Thrones wanneer in april het achtste en tevens laatste seizoen begint. Of je nu een nieuwe GoT-kijker bent of wanneer je alle seizoenen al een keer gezien hebt: het is altijd een goed plan om seizoen 1 t/m 7 (nog) een keer te kijken. Het liefst voordat seizoen 8 begint.

En daarbij gaan we je helpen. Het feit dat je deze versie van de bingebootcamp leest, zegt al genoeg over de manier waarop je van plan bent om seizoen 1 t/m 7 te kijken. Niks van dat hippe bingen, gewoon rustig aan, met tot en met 31 maart een aflevering per avond. Zodat je ook nog even tijd hebt om die aflevering te laten bezinken, en ook nog het journaal mee te pikken. Want het mag dan wel een hype zijn, dat Game of Thrones, maar je laat je niet gek maken!

Voor de fans die de serie al gezien hebben: je hebt een beetje het karakter van Samwell Tarly. Niet de meest heldhaftige persoon in de serie, maar onmisbaar in het verhaal. Heb je de serie nog niet gezien? Je hebt een beetje het karakter van Samwell Tarly. Niet de meest heldhaftige persoon in de serie, maar onmisbaar in het verhaal. Oh, dat schreven we al. Je komt Sam al tegen in seizoen 1, dus je zult al snel merken wat voor type hij is. 

Ons trainingsschema mét datum loopt tot 31 maart. Dan ben je netjes op tijd klaar voor het nieuwe seizoen.

Kies je trainingsschema:

Trainingsschema met datum (pdf)

Als je vóór april klaar wil zijn.

Trainingsschema zonder datum (pdf)

Als je zelf een einddatum wil kiezen.

Kijken als Samwell Tarly
Kijk alle seizoenen van Game of Thrones

Met Ziggo Movies & Series XL

Alle seizoenen van Game of Thrones kijk je bij Ziggo met Movies & Series XL voor € 11,95 p.m. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series. En dus ook Game of Thrones.

Meer Game of Thrones: