Kijken als Ramsay Bolton

Kijken als Ramsay Bolton: fanatiek

GoT-bingebootcamp: alle afleveringen achter elkaar

Rustig voorbereiden op het nieuwe seizoen van Game of Thrones is voor mietjes! Voor het kijken naar de eerste 7 seizoenen heb je immers maar 2 dagen, 15 uur en 4 minuten nodig. Dus drie dagen van tevoren beginnen is de challenge. Doe je mee? 

Vicki Blansjaar en Marc van Gestel | Update: 14 januari 2019

Binge samen met je vrienden!

Als je iets doet, dan doe je het ook goed. Worstenbroodjes eet jij immers ook alleen maar in wedstrijdvorm. Alle afleveringen van de eerste 7 seizoenen van Game of Thrones bekijk je dus achter elkaar, zonder pauze.

Oké, een sanitaire stop zul je misschien wel even moeten maken. Die spaar je op voor als je een seizoen af hebt. Eten en drinken doe je natuurlijk tijdens het kijken. Pas wel even op tijdens de Red Wedding. Die kan weer rauw op de maag vallen. En slapen doe je na afloop maar.

Extra voordeel: je bent zó klaar! En je voegt je na afloop bij de elite: de Ramsay Boltons van het bingewatch-universum!

We hebben je uitdaging voor je vastgelegd. Wat zo mooi is aan deze marathonbenadering? Je hoeft ‘m pas op het laatste moment in te plannen. Uiterlijk drie dagen van tevoren. Het schema is zo lekker overzichtelijk.

Kies je trainingsschema:

Trainingsschema met datum (pdf)

Als je vóór 15 april klaar wil zijn.

Trainingsschema zonder datum (pdf)

Als je zelf een einddatum wil kiezen.

Kijken als Ramsay Bolton

Kijk alle seizoenen van Game of Thrones

Met Ziggo Movies & Series XL

Nu de eerste vier maanden met 50% korting. Daarna voor € 11,95 per maand.

Meer Game of Thrones: