Kijken als Hodor

Kijken als Hodor: vastberaden

GoT-bingebootcamp: elk weekend een seizoen

Sluit jezelf zeven weekenden lang op in huis, laat Hodor iedereen buiten de deur houden en lever je telefoon in. Jij mag niet gestoord worden, je bent in training voor Game of Thrones seizoen 8. En dat is een serieuze zaak!

Vicki Blansjaar en Marc van Gestel | Update: 14 januari 2019

Binge samen met je vrienden!

Je bent net als de trouwe en vastberaden knecht Hodor een man of vrouw met een missie. Als seizoen 8 in april van start gaat, wil je er helemaal klaar voor zijn. Of je nu een beginnende kijker bent of alles al eens gezien hebt; deze klus vergt opperste concentratie. Indringers moeten daarom koste wat het kost buiten de deur worden gehouden.

Zeven seizoenen Game of Thrones kijk je ook niet even tussendoor. Als jij vroeger een proefwerk kreeg, dan was dagenlang stampen voor jou de beste manier om te leren. Game of Thrones is bovendien best ingewikkeld, je moet best veel onthouden. Het makkelijkste is om alles achter elkaar te kijken. Dan hoef je niet op te zoeken wat er vorige aflevering ook alweer was gebeurd. 

Ons trainingsschema mét datum loopt tot en met het weekend van 13 en 14 april. Dan ben je net(jes) op tijd klaar voor het nieuwe seizoen, dat op maandag 15 april 2019 van start gaat.

Kies je trainingsschema:

Trainingsschema met datum (pdf)

Als je vóór 15 april klaar wil zijn.

Trainingsschema zonder datum (pdf)

Als je zelf een einddatum wil kiezen.

Kijken als Hodor

Kijk alle seizoenen van Game of Thrones

Met Ziggo Movies & Series XL

Nu de eerste vier maanden met 50% korting. Daarna voor € 11,95 per maand.

Meer Game of Thrones: