Kijken als Cersei Lannister

Kijken als Cersei, queen of cheats

GoT-bingebootcamp: alleen de essentiële afleveringen

In Game of Thrones is valsspelen eerder regel dan uitzondering. En Cersei Lannister spant natuurlijk de kroon. Met nog zo’n vier maanden te gaan voor de start van seizoen 8, is het nog best een klus om alle zeven seizoenen (terug) te kijken. Daarom hebben we de essentiële afleveringen voor je op een rij gezet.

Binge samen met je vrienden!

Sinds jij als kind voor het eerst een stapeltje geld achteroverdrukte tijdens een potje Monopoly, heb je valsspelen tot een kunst verheven. Want echt goed valsspelen is toch ook een gave!? Al dat gekeuvel van Sansa over Joffrey uit seizoen 1 skip jij dus gewoon. En Bran die eindeloos door de sneeuw zwerft? Fast forward!

Speciaal voor jou hebben we alleen de afleveringen die écht de moeite waard zijn opgesnord. Want je weet, tijd is goud. Dus schenk jezelf een wijntje in en let’s play the Game of Thrones. Niet eens met deze lijst? Pech!

Ons trainingsschema mét datum loopt tot 31 maart. Dan ben je op tijd klaar voor het nieuwe seizoen. Cersei zou alleen daarom al kiezen voor het schema zonder datum. :)

Kies je trainingsschema:

Trainingsschema met datum (pdf)

Als je vóór april klaar wil zijn.

Trainingsschema zonder datum (pdf)

Als je zelf een einddatum wil kiezen.

Kijken als Cersei Lannister
Kijk alle seizoenen van Game of Thrones

Met Ziggo Movies & Series XL

Alle seizoenen van Game of Thrones kijk je bij Ziggo met Movies & Series XL voor € 11,95 p.m. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series. En dus ook Game of Thrones.

Meer Game of Thrones: