Film1 premières in juli

Film1 zet de achtervolging in

Met Kingsman: The Golden Circle, Dead Draw en Good Time

Explosies, schietpartijen en wilde achtervolgingen. Van Colin Firth tot Channing Tatum en van Robert Pattinson tot Michael Eklund: Film1 zit je in de maand juli met een sterrencast achterna.

Datum: 4 juli 2018  | 10.00 uur

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Na 'Kingsman: The Secret Service' is superspion Eggsy terug in ‘Kingsman: The Golden Circle’. Een vervolg met veel achtervolgingen. De maatpakkenwinkel Kingsman fungeert nog steeds als dekmantel voor de geheime spionnenorganisatie. Maar wanneer er een aanslag op het hoofdkwartier wordt gepleegd, blijkt deze dekmantel niet helemaal optimaal.

De spionnen Eggsy en Merlin ontdekken een Amerikaanse variant van hun organisatie Kingsman, namelijk ‘Statesman’. Deze toko wordt gerund door cowboys, waaronder ‘Champagne’ (Jeff Bridges) en ‘Tequila’ (Channing Tatum). Opvallend: Harry Hart (Colin Firth) is uit de dood herrezen en gewoon in de The Golden Circle te zien.

Vanaf 28 juli bij Film1

Good Time (2017)

De twee broers Nick (Benny Safdie) en Connie (Robert Pattinson) plegen een overval die verkeerd afloopt. Voor de twee broers dan. Het jongere broertje Nick wordt opgepakt en Connie moet in één nacht genoeg geld bij elkaar sprokkelen om zijn broertje op borgtocht vrij te krijgen.

Connie zet alles op alles om te voorkomen dat Nick, die in de cel zijn leven niet zeker is, in een inrichting belandt. De race die eindigt met een plastic flesje lsd als laatste redmiddel. Hoe het zover komt? Dat zie je bij Film1.

Vanaf 6 juli bij Film1

Dead Draw (2016)

Een groep criminelen is erin geslaagd om een drugskartel 25 miljoen afhandig te maken. Maar wanneer de ‘transportpiloot’ wordt vermoord en de vluchtroute is geblokkeerd, beginnen de criminelen paranoïde te worden. Hun plannen zijn uitgelekt, maar wie is de mol? Zo gezellig als het Nederlandse tv-programma wordt het niet in Dead Draw. De beschuldigingen vliegen over en weer en vrienden worden vijanden. Kunnen de criminelen de mol ontmaskeren en aan hun verleden ontsnappen?

Vanaf 18 juli bij Film1

Nog meer premières bij Film1

Klaar met de kat-en-muisspelletjes? Bij Film1 gaan er ook een hoop andere filmtitels in première:

  • Daddy’s Home 2: vanaf 7 juli bij Film1
  • Una mujer fantastica: vanaf 8 juli bij Film1
  • Tulipani: vanaf 14 juli bij Film1
  • Gifted: vanaf 15 juli bij Film1
  • Borg/McEnroe: vanaf 20 juli bij Film1
  • Thank You For Your Service: vanaf 21 juli bij Film1
  • The Snowman: vanaf 27 juli bij Film1

Meer Film1:

Empty list (select items)