De kanalen van Film1

De kanalen van Film1

Première, Action, Family en Drama

Of je nou zin hebt in een avondje stevige actie of dubbel wilt liggen van het lachen. Met de 4 themakanalen van Film1 heb je het zo gevonden. Lees hier wat elk kanaal je te bieden heeft.

Film1 Première

Kijk de hele dag de grootste en nieuwste Hollywood-blockbusters in HD, gelijk na hun release in de bioscoop. Iedere dag om 16.00 uur is er voor de jeugdige kijkers een leuke kinderfilm te zien. Iedere avond kijk je vanaf 20.30 uur naar een grote bioscoophit. Geniet op zaterdag met de hele familie van een heerlijke filmavond, want om 19.00 uur start er een grappige of ontroerende familiefilm. 

Bekijk Film1 Premiere op kanaal 101.

Film1 Action

Stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Durf jij het aan? Stem af op Film1: 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning in HD. Op dinsdagavond is het Horror Night en kijk je vanaf 20.30 uur kijken naar twee bloedstollende horrorfilms.

Bekijk Film1 Action op kanaal 102.

(Tekst gaat verder na afbeelding)

De kanalen van Film1
Film1 Family

Pret is gegarandeerd met Film1 Family. Met een enorme voorraad comedyfilms in HD voor een heerlijk avondje lachen. Of een ontspannen avond met de hele familie, want iedere avond start de hoofdfilm al om 20.00 uur. En speciaal voor de jonge kijkers zijn er iedere doordeweekse ochtend tussen 07.00 uur en 08.30 uur kinderseries te zien. Geweldige kinderfilms zie je ’s morgens in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers. 

Bekijk Film1 Family op kanaal 103.

Film1 Drama

Het nieuwe kanaal van Film1 waar 's werelds beste verhalen verteld worden, zowel in films als in series. Film1 Drama staat bol van topfilms uit elk genre en gaat daarnaast elke vrijdagavond en in het weekend vanaf 20.30 uur op de thematische toer. Zoek je favoriete plekje op de bank op en kies een van de twee speciaal voor jou gecombineerde films. Of kijk ze gewoon allebei! Op dit speciale kanaal hebben we ook aan de kinderen gedacht, met vaste kijkmomenten in de ochtend en de middag.

Bekijk Film1 Drama op kanaal 104.