Film1 premières in april

Volwassen worden bij Film1

Met Baby Driver, Spider Man: Homecoming en Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Puberen kan best vermoeiend zijn. Vooral als de vader van je vriendinnetje een villain is, je betrokken raakt bij een criminele bende of nog erger: je op familievakantie moet. 

Auteur: Vicki Blansjaar | 30 maart 2018  | 15.00 uur

Baby Driver (2017)

Als chauffeur van bankovervallers ben je zelf ook een beetje crimineel. En dat wordt elke klus steeds iets duidelijker voor Baby, een jongen met een passie voor muziek en een talent voor racen. Hij heeft een schuld bij Doc (Kevin Spacey) die hij moet aflossen door als chauffeur van vluchtauto's te zorgen dat de buit veilig in Doc’s kantoor komt. 

Leuk om te weten is dat voor de racescènes amper special effects zijn gebruikt. Er is dus echt iemand zo gek geweest om zo te rijden. Ondertussen wordt Baby ook nog verliefd en dat brengt natuurlijk meer gevaar met zich mee. Een film voor echte scheurneuzen, actieliefhebbers en muziekkenners dus!

Vanaf 21 april bij Film1

The Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

Middelbare scholier Greg Heffley is niet bepaald populair op school. Hij schrijft zijn ervaringen op in een dagboek en hoopt dat zijn puber perikelen ooit bij een uitgever terecht zullen komen.

In deze vierde verfilming van de boekenreeks van schrijver Jeff Kinney is de familie Heffley onderweg naar oma’s 90ste verjaardag. Gezellig met zijn allen in de auto. Maar daar denkt Greg anders over. Hij is vastbesloten om een omweg te maken langs een grote gaming-bijeenkomst. Dat plan loopt uit op een bizar avontuur met een gillende moeder tot gevolg.

Vanaf 27 april bij Film1

Spider Man: Homecoming (2017)

Een puberende Peter Parker (Tom Holland) moet nog wennen aan zijn nieuwe identiteit als de spinnenwebben schietende superheld Spider-Man. Nadat hij in Captain America: Civil War kennis maakte met de Avengers, keert hij terug naar zijn normale leven met zijn tante May.

Peter probeert zijn dagelijkse leven op te pakken, maar heeft helemaal geen interesse in huiswerk maken. Hij droomt ervan om samen met de Avengers de wereld te redden en is vastberaden zichzelf te bewijzen tegenover zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Maar met zijn droom brengt hij zijn familie en vrienden in gevaar.  

Vanaf 28 april bij Film1

Nog meer premières bij Film1

Uitgepuberd? Deze nieuwe aanwinsten van Film1 zijn ook zeker de moeite waard:

  • 2:22: vanaf 7 april bij Film1
  • Bleed for This: vanaf 13 april bij Film1
  • The Lost City of Z: vanaf 14 april bij Film1
  • 20th Century Women: vanaf 15 april bij Film1
  • Atomic Blonde: vanaf 20 april bij Film1