background
Borgia

Borgia

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | Historie, Drama | 2014 | 52 min |      | Beschikbaar t/m 28-02-2018

Onder leiding van Cesare voeren de Borgia’s oorlog tegen de opstandige provincies. Maar ook al benoemt Rodrigo Borgia zijn dochter Lucrezia als eerste adviseur, het echte gevaar komt van binnenuit.
Cesare heeft de stadstaat Florence een ultimatum gesteld. Oorlog lijkt onvermijdelijk. Aan het hof van de Borgia’s ontstaat een schandaal wanneer Lucrezia haar moeder betrapt met een jongere minnaar.
Wanneer Cesare de verloofde van een Venetiaanse militair ontvoert, riskeert hij een diplomatiek incident. Rodrigo kan zijn positie verliezen, en zelfs oorlog ontketenen, als hij niet ingrijpt.
De militaire ambities van Cesare brengen hem in conflict met zowel Koning Lodewijk XII als lokale heersers. Wordt Cesare eindelijk gestopt? Ondertussen krijgt de familie Borgia een zware klap te verwerken.
Teneinde de stad Faenza te veroveren roept Cesare de hulp in van Leonardo Da Vinci die een nieuw wapen voor hem ontwikkelt. Di Calabria wil wraak nemen op Cesare en bedenkt een plan om hem te vermoorden.
Rodrigo en Cesare oefenen druk uit op Lucrezia om te trouwen met Alfonso d’Este. De vader van Alfonso, Ercole d’Este, probeert dat te voorkomen met een lastercampagne gericht tegen de Borgia’s.
Wanneer zijn minnares naar haar vader in Rimini vlucht en hun pasgeboren dochtertje meeneemt, geeft Cesare opdracht om Rimini aan te vallen. Ondertussen zorgt het aanstaande huwelijk tussen Alfonso en Lucrezia voor spanningen.
Cesare wordt geconfronteerd met een opstand van zijn generaals. Door een list weet hij zich desondanks te verzekeren van de macht in Faenza.
Een malaria-epidemie heeft Rome bereikt. De kardinalen willen de paus zo snel mogelijk evacueren, maar Rodrigo weigert, met dramatische gevolgen.
Teneinde zijn vijanden te isoleren manipuleert Cesare het Conclaaf in de zoektocht naar een nieuwe paus. Maar uiteindelijk kan hij niet voorkomen dat een oude vijand paus wordt.
Cesare krijgt spijt van zijn steun aan Giuliano della Rovere. De nieuwe paus weigert hem te helpen de noordelijke gebieden te heroveren. Een conflict is onvermijdelijk.
Cesare staat terecht voor zijn oppositie tegen de paus. Iedereen keert zich tegen hem. Zelfs zijn geliefde zus Lucrezia lijkt haar steun voor de paus te hebben uitgesproken. Of is hier sprake van een complot?
Tijdens zijn gevangenschap in Spanje wordt Cesare ondervraagd door de groot-inquisiteur, in aanwezigheid van Koning Ferdinand II. Maar Cesare weet de koning ervan te overtuigen dat hij hem kan helpen.
Wanneer Cesare uit Spanje weet te ontsnappen, is de paus woedend. Het huis Farnese bereidt zich voor op een confrontatie met Cesare. Ondertussen bedenkt Alfonso een gruwelijke straf voor zijn opstandige broers.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.