background
Bridge, The seizoen 2

Bridge, The seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad, | 2013 | 58 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2019

Wanneer een tanker tegen de befaamde brug botst, stelt de kustwacht vast dat het schip ronddobbert zonder bemanning. Verder treffen ze 3 Zweedse en 2 Deense jongeren aan die vastgeketend zijn in het ruim. Saga krijgt de zaak toegewezen en roept daarbij de hulp in van Martin die nog steeds om de dood van zijn zoon rouwt. Terwijl Martin geplaagd wordt door zijn verleden, blijken de bevrijde jongeren besmet te zijn met een gevaarlijk virus.
Nadat enkele testen hebben aangetoond dat noch Saga, noch Martin besmet zijn, mogen ze het ziekenhuis verlaten en hun onderzoek voortzetten. Online verschijnt er een video waarbij 4 figuren in dierenmaskers, verantwoordelijkheid opeisen voor het virus. Martin beseft dat dit slechts de voorbode is en besluit om Jens te bezoeken in de gevangenis. Ondertussen probeert Saga het ideale vriendinnetje te spelen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
Saga en Martin zijn op het spoor van de eco-terroristen. Ze ontvangen een anonieme tip, maar dit zorgt ervoor dat de daders op hun hoede zijn en des te voorzichtiger zijn geworden. De groep lijkt verdeeld te zijn en de politie zit hen op de hielen.
Het lijk van éém van de eco-terroristen wordt gevonden en zelfmoord uitgesloten. Ze zijn nog steeds op zoek naar de leider van de misdadige bende. De sporen leiden naar een IT bedrijf in Kopenhagen, maar er is verder geen spoor van hen.
Laura, de kroongetuige, ontwaakt in het ziekenhuis, maar ze leidt aan geheugenverlies. Er is een nieuwe aanslag én een nieuwe video verschijnt online waarin opnieuw de 4 gemaskerde figuren te zien zijn.
Martins zoon is ziek en hij waakt in het ziekenhuis over hem. Wanneer Saga langskomt om Martin te informeren stelt ze vast dat er meer aan de hand is. Nieuwe vergiftigingen worden gelinkt aan hun zaak en ze ontdekken een boot op de bodem van de zee. Daarin blijkt een skelet te zitten en dat roept opnieuw heel wat vragen op.
De terroristen dreigen een fabriek op te blazen en opnieuw blijkt dezelfde groep achter de aanval schuil te gaan. Maar deze keer vinden Saga en Martin een link tussen alle verschillende aanslagen. En die link leidt naar een bepaalde locatie. Het blijft wel nog zoeken wie nu precies de dader zou kunnen zijn, het ontbreekt hen zelfs aan een motief.
Saga en Martin vermoeden dat hun rapporten valse informatie bevatten en dat kan alleen maar wanneer één van hun eigen mensen hen bedriegt. De kroongetuige helpt hen deze keer wel verder en Martin bezoekt Jens opnieuw in de gevangenis, al lijkt dat hem meer kwaad dan goed te doen.
Nu ze een compositietekening hebben van de dader, is het onderzoek een heel stuk verder. Maar wanneer ze denken dat de zaak is opgelost, blijkt nog één cruciaal puzzelstuk te ontbreken. Hun sporen leiden hen naar Kastrup Airport, maar het is misschien al te laat...
De vraag blijft de vraag wie Mikkel Høst is. Het wordt een heuse race tegen de klok. Vele levens staan op het spel. Martin neemt een belangrijke beslissing en Saga moet een bijzonder moeilijke keuze maken. Een keuze die alles zal veranderen.
Bridge, The seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.