background
Fall, The seizoen 1

Fall, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

5 afleveringen | Misdaad, | 2012 | 60 min |     | Beschikbaar t/m 30-11-2018

Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar.
Gibsons ziet haar ergste nachtmerries werkelijkheid worden wanneer Spector een nieuw slachtoffer heeft gemaakt. Bovendien krijgt Gibson het warm onder haar voeten wanneer ze na een roekeloze beslissing geconfronteerd wordt met de mogelijke gevolgen ervan.
Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. Wanneer Spector beseft dat zijn perfecte moord dan toch niet zo perfect was, gaat hij op zoek naar een volgend slachtoffer.
Eastwoods onderzoek naar de brutale moord op Olson brengt gevoelige informatie aan het licht voor Burns. Ondertussen neemt de druk op Gibson ook steeds meer toe in haar jacht op de seriemoordenaar.
Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer begint te sluiten. Spector doet een dramatische onthulling en neemt een beslissing waardoor zijn lot verbonden wordt aan dat van Gibson.
Fall, The seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.