background
Ridiculousness seizoen 4

Ridiculousness seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

11 afleveringen | Komedie | 2013 | 20 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

In deze aflevering van Ridiculousness is komiek Nick Swardson te gast en laat hij Rob Dyrdek zien dat hij weet wat 'Oud en geil' is, wat 'Dagdrinkers' zijn en 'Wat een klote-auto' hij heeft.
Snoop Dogg/Snoop Lion vieren in deze aflevering wat 'Over the Tizzle Celebrizzle', bekijken 'Buitenlandse agenten' en lachen om kinderen met 'Te veel pep'.
Rob, Sterling en Chanel gaan in deze aflevering 'door het lint' in de studio als ze filmpjes over het 'zwarebenensyndroom' zien. En ze ondekken de kunst van het 'extreem zitten'.
Comédienne Jamie Lee leert Rob Dyrdek alles over de Girl Code, bespreekt de gebeurtenissen van 'beschonken bitches' en komt erachter dat niet alleen zij 'slecht met kinderen' is.
Actrice Stevie Ryan bespreekt de ins en outs van het poepliggen met Rob, ze stelt hem voor aan wat Jamie Lynns en leert dat gelei-ledematen een internationaal probleem zijn.
Rob, Sterling en Chanel steken de plas over om Britse Vaders te leren kennen, ze voelen 'nattigheid' en bekijken de nieuwe sport 'freebiken'.
Acteur en komiek Mike Epps bekijkt samen met Rob hoe mensen worden 'gezombied', ze ontdekken waar mensen eten verstoppen om het 'voor later te bewaren' en bespreken wie er een 'borgtocht of begrafenis' krijgen.
Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.
Acteur Michael B. Jordan vertelt Rob over de nadelen van slechte huisgenoten, hij leert wat nieuwe 'huilstijlen' en scoort een paar mooie 'menselijke fieldgoals'.
De ster uit Bad Grandpa, de negenjarige Jackson Nicoll, is bij Rob op bezoek. Jackson doet een wedstrijdje 'staren' met Chanel West Coast, geeft Sterling een flinke 'Jackson 5' en legt uit waarom voor de wc altijd moet gelden: Doe de deur op slot.
De komiek Lil Duval komt langs bij Rob. Rob waarschuwt Lil Duval voor de gevaren van 'gemene banden' en legt uit dat je soms beter geen 'Florida-vibe' kunt hebben.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.