background
Game of Thrones seizoen 4

Game of Thrones seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, Fantasy | 2014 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Tyrion verwelkomt een gast in King's Landing. Jon Snow, daarentegen, blijkt allesbehalve welkom in Castle Black. Danys aandacht wordt gevestigd op Meereen, de moeder aller slavensteden. Arya loopt een oude vriend tegen het lijf.
Tyrion steekt Jaime een handje toe. Joffrey en Margaery organiseren een groots ontbijt. In Dragonstone verliest Stannis zijn geduld met Davos. Ramsay vindt een bestemming voor zijn huisdier. Ten noorden van de Muur ziet Bran welk pad ze moeten volgen.
Tyrion weegt zijn opties tegen elkaar af. Tywin heeft een voorstel om de vrede te herstellen. Sam beseft dat het niet langer veilig is op Castle Black en Jon bedenkt een gedurfd plan. De Hound leert Arya het klappen van de zweep kennen. Dany kiest haar kampioen.
Dany zoekt een evenwicht tussen rechtvaardigheid en genade. Jaime draagt Brienne op voor zijn eer op te komen. Jon vindt enkele vrijwilligers. Bran, Jojen, Meera en Hodor stuiten op een onderkomen.
Cersei en Tywin plannen de volgende zet van de Kroon. Dany bespreekt haar toekomstplannen. Jon Snow begint aan een nieuwe missie.
Stannis en Davos kiezen het ruime sop met een nieuwe strategie. Dany heeft een ontmoeting met smekelingen. Tyrion gaat in de Troonzaal de confrontatie met zijn vader aan.
Tyrion sluit een onwaarschijnlijk bondgenootschap. Daario smeekt Dany hem te laten doen waar hij het beste in is. Jons waarschuwingen omtrent de kwetsbaarheid van de Muur vallen in dovemansoren. Brienne en Pod stuiten tijdens hun zoektocht op een nieuw spoor.
Mole's Town krijgt onverwachte bezoekers over de vloer. De motieven van Littlefinger worden in vraag gesteld. Ramsay probeert zichzelf te bewijzen tegenover zijn vader. Er wordt beslist over het lot van Tyrion.
Jon Snow en zijn makkers van de Nachtwacht staan voor hun grootste uitdaging ooit. Is de Muur bestand tegen de volgende beproeving?
Seizoensfinale. Ten noorden van de Muur worden de kaarten herschud door een onverwachte komst. Dany moet enkele pijnlijke waarheden onder ogen zien. Bran ontdekt meer over zijn lotsbestemming. Tyrion beseft dat er het voor hem niet rooskleurig uitziet.
Game of Thrones seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.