background
Veep seizoen 3

Veep seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2014 | 28 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Terwijl ze in Iowa is voor een signeersessie voor haar nieuwe autobiografie, probeert Selina potentiele kiezers het hof te maken. Haar team bevindt zich intussen in D.C. om er een bruiloft van iemand van de staf mee te vieren. Naarmate de dag vordert, krijgen Selina en haar staf lucht van een gerucht dat de volgende verkiezingen zou kunnen beinvloeden.
Na een blitzbezoek aan haar nieuwe campagnehoofdkwartier, varen Selina en haar team mee met de Kustwacht. Tijdens dat ritje vernemen ze dat de president een bocht heeft gemaakt omtrent een belangrijk thema, zodat ook Selina haar standpunt moet herzien. Gary stelt zijn rol bij de Veep intussen in vraag en de nieuwe politieke blog van Jonah veroorzaakt een storm.
Terwijl Selina en haar staf zich voorbereiden voor een evenement in Annapolis waarop ze haar kandidatuur zal aankondigen, komt het Dan ter ore dat Saturday Night Live een niet bepaald flatterende sketch over de Veep heeft gedraaid.
Tijdens een fondsenwervingsreis in Silicon Valley wordt Selina geconfronteerd door een anti-frackingmoeder. Ze bezoekt er ook de campus van Clovis, een techbedrijf met een jonge, ambitieuze CEO. In D.C. bokst Jonah een amateuristische virale video van de ontmoeting tussen Selina en de moeder in elkaar en krijgt Dan, met de hulp van Ben, een idee voor een gerucht dat hij over Chung kan verspreiden.
Terwijl Amy en Dan elkaar bekampen om het zitje van campagnemanager te claimen, organiseert Ben een geheime lunch tussen de Veep en Bill Ericsson, de hipste strateeg van het moment. Mike probeert zich intussen aan zijn strikte vruchtbaarheidsagenda te houden. Jonah krijgt een aanbod om voor Maddox te werken. Gary's mysterieuze schouderpijn bedreigt zijn baan. Later wordt Selina door Maddox uitgenodigd op zijn landgoed en organiseert Amy een etentje voor de staf, waarop ze haar verkooppraatje kan lanceren.
Tijdens een economische top in Detroit, reageren Selina's stafleden en familie afwijzend op de aanwezigheid van haar nieuwe persoonlijke trainer, Ray. Jonah en Mike onderhandelen intussen over een fotomoment met Selina en Maddox. Later moet Catherine haar moeder beschermen tegen een manifestant en woont Selina een wapenbeurs voor vrouwen bij.
Tijdens een trip naar de VK om er 100 jaar Wereldoorlog I te herdenken, begint de staf zich zorgen te maken over de groeiende invloed van Ray op de Veep. Wanneer Ben een bericht ontvangt dat hem naar D.C. terugroept, dreigt Dan het noorden te verliezen. Later landt Jonah in Londen om er voor Team Maddox te spioneren. Amy lekt een geheimpje.
Selina en haar staf treffen voorbereidingen voor haar voorverkiezingsdebat met Maddox, Chung, congreslid Owen Pierce en Joe Thornhill, een topmanager uit het honkbal, die zich net kandidaat heeft gesteld. Bij zijn terugkeer blijkt Dan de toekomst weer wat rooskleuriger in te zien. Wendy, de vrouw van Mike, gebruikt een stijlreportage over Selina als dekmantel om een geruchtmakend verhaal in verband met Ray te scoren.
Thornhill ligt op kop in de peilingen en Selina en haar staf bespreken plannen om haar een "volkser" imago aan te meten. Jonah, die op zoek is naar een baan, heeft een afspraak met Bill Ericsson en vraagt zijn moeder om voor hem een goed woordje te doen bij zijn invloedrijke oom Jeff. Selina wordt geinterviewd door Quincy Carter, een pretentieuze journalist.
Seizoensfinale. Drie dagen voor de voorverkiezingen in New Hampshire, proberen Selina en haar staf het hoofd te bieden aan een lawine van officiele verplichtingen en campagneafspraken...
Veep seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.