background
Shield, The seizoen 6

Shield, The seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad, Misdaadactie | 2007 | 46 min | | Beschikbaar t/m 30-11-2018 | € 0

Amerikaanse misdaadserie. Het bureau rouwt om het verlies van een van de agenten. Kavanaugh gaat tot het uiterste om Vic voor de moord van zijn collega te laten opdraaien. Claudette kan zich maar moeilijk aanpassen aan haar nieuwe functie.
Amerikaanse misdaadserie. Kavanaughs plan om Vic de moord op Lem in de schoenen te schuiven, slaagt. Vic zit ondertussen de gangster op de hielen die verantwoordelijk is voor de dood van Lem. Claudettes werk wordt grondig geanalyseerd.
Amerikaanse misdaadserie. Vic krijgt eindelijk de kans om wraak te nemen voor de moord op zijn vriend, maar Shane probeert hem hier vanaf te brengen. Ondertussen bevindt Dutch zich in een ongemakkelijke situatie met Tina.
Amerikaanse misdaadserie. Claudette geeft Vic de kans zijn baan te behouden. Een onopgeloste verkrachtingszaak duikt weer op. En Aceveda maakt kennis met een persoon die hem wel eens zou kunnen helpen bij zijn politieke ambities.
Amerikaanse misdaadserie. Terwijl hij Lems moord wil wreken, doet Vic tot een schokkende ontdekking. Claudette laat het Strike Team de San Marcosmoorden onderzoeken. Dutch en Billings maken vorderingen in de zaak over serieverkrachter.
Amerikaanse misdaadserie. Vic begint vermoedens te krijgen omtrent wie er achter de moord op Lem zit. De moord op de dochter van een politicus brengt het Strike Team in een moeilijke positie. Cassidy gaat de confrontatie met haar vader aan.
Amerikaanse misdaadserie. Vic raakt steeds meer bij het San Marcosonderzoek betrokken. Shane besluit zichzelf te beschermen. Het team probeert ondertussen de ware identiteit van een undercover agent zo goed mogelijk verbogen te houden.
Amerikaanse misdaadserie. Shane legt een machtstrijd binnen de Armeense maffia bloot. Ondertussen probeert de rest van het Strike Team de informant Hernan te beschermen. En Claudette begint de loyaliteit van Hiatt in vraag te stellen.
Amerikaanse misdaadserie over het Strike Team. Vic probeert met alle macht zijn baan te behouden. Shane raakt in de problemen wanneer hij aansluiting zoekt bij de Armeense bende. En de spanningen tussen Billings en Dutch lopen op.
Amerikaanse misdaadserie. Hiatt maakt tijdens een arrestatie een fout die door Claudette opgemerkt wordt. Billing brengt schokkend nieuws, Vic sluit een verbond met Aceveda en Shane verliest de controle over zijn eigen leven.
Shield, The seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.