background
Shield, The seizoen 5

Shield, The seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Drama, Misdaad | 2006 | 44 min |    | Beschikbaar t/m 30-11-2018 | € 0

Terwijl de afdeling een geheim onderzoek in gang zet om hem achter de tralies te krijgen, hoort Vic dat een Latino bende in de gevangenis een wraakmoord heeft gelast op twee zwarte slachtoffers erbuiten.
Lem wordt gevraagd een microfoontje te dragen bij het IAD- onderzoek. Vic en het Strike Team confronteren een genadeloze Salvadoraanse afperser.
Vic verhindert een onderzoek van de IAD; een brute verkrachting onthult een groep kinderseksslaafjes.
De Barn mobiliseert om een baby te zoeken die uit het lichaam van een zwanger moordslachtoffer is gesneden; Vic vraagt een advocaat om hulp tegen het onderzoek door de IAD.
Kavanaugh gebruikt een onderzoek naar de verkoop van gestolen medicijnen om Vic en zijn team in de val te laten lopen. Een illegale immigrant helpt Dutch het lichaam van een moordslachtoffer te vinden.
Kavanaugh zet Corrine onder druk; het Strike Team verdenkt een blanke drugsdealer verwikkeld te zijn in de strijd om een gebied; Claudette en Dutch hebben geluk bij hun jacht op een seriemoordenaar.
Kavanaugh traceert een spoor van gestolen Armeens geld naar Vic; Claudette vecht tegen haar ziekte om een zaak tegen de seriemoordenaar Kleavon Gardner op te lossen.
Terwijl hij en Vic samenwerken om een gebiedsstrijd af te wenden, onderzoekt Kavanaugh de verkrachting van zijn vervreemdde vrouw.
Vic biedt een drugsdealer hulp om gestolen geld terug te halen om geld voor Lemonheads borgtocht te krijgen.
Zijn inspanning om Lem achter de tralies te beschermen leidt Vic in een val, gezet door bendeleider Antwon Mitchell. De jacht op de aanvaller van homo's wordt ondermijnd door Dutch en Claudettes groeiende wantrouwen tegen elkaar.
Vic wil Lemonhead in veiligheid brengen; Kavanaugh doet alles om een zaak tegen het Strike Team te beginnen.
Een prequel van seizoen 6 welke de onmiddellijke nasleep van seizoen 5 toont. Het is de dag van de herdenking van Lem, en een emotionele tijd voor Vic, Shane en Ronnie.
Shield, The seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.