background
Justified

Justified

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Misdaad, Actie | 2012 | 39 min |       | Beschikbaar t/m 31-05-2018

Raylan Givens moet zittend werk doen terwijl hij herstelt van een gruwelijke aanvaring met Dickie Bennett, die inmiddels gevangen zit. Raylan laat Boyd Crowder naar het kantoor van de U.S. Marshals komen om een verklaring af te leggen over de grote hoeveelheden contant geld en marihuana die verdwenen zijn na de dood van de matriarch van de familie Bennett, Mags.
Raylan heeft het gevoel dat Boyd Crowder zichzelf opzettelijk heeft laten arresteren om wraak te kunnen nemen op de gevangene Dickie Bennett en daarom zorgt Raylan dat hij vrijkomt. Als Boyd beseft wat Raylan van plan is, gebruikt hij zijn laatste uren als gevangene om wraak te nemen op Dickie voor het neerschieten van zijn schoonzus Ava.
Boyd (Walton Goggins) probeert zijn macht over de misdaad in Harlan County veilig te stellen met het geld dat Mags Bennett heeft achtergelaten en botst met een criminele organisatie uit de stad met hetzelfde doel. De maffia heeft Raylan (Timothy Olyphant) in het vizier en een stel bewakers proberen Dickie Bennett (Jeremy Davies) te gebruiken om de misdaadbuit van zijn familie in handen te krijgen.
Een gevangenisbewaker helpt Dixie en Dewey te ontsnappen uit de gevangenis. Robert Quarles biedt Devil de kans om een maffiabaas te worden, als hij bereidt is om Boyd te verraden.
Nadat Boyd Devil doodt omdat die hem dreigde te ondermijnen, begraaft Boyd met Arlo het lichaam in het bos en hij bewaart zijn mobiele telefoon om medeplichtigen te identificeren.
Na een dodelijke overval door Tanner Dodd op de Crowder Oxycontin-kliniek, meldt Ellen May, een lokale prostituee die zich onder een balie had verstopt, weer bij haar baas, Delroy. Delroy herinnert haar eraan dat ze medicijnen op recept moest krijgen om te verkopen op de zwarte markt en stuurt haar naar een nieuwe kliniek.
Nadat Limehouse aanbiedt om te voorkomen dat Errol Tanner Dodd zal doden en dan een aanval afweert van de seniele Arlo Givens, komt Raylan in een bar oog in oog met maffiabaas Robert Quarles. Quarles vermoedt dat Raylan voor zijn rivaal werkt, Boyd Crowder, en biedt hem geld aan om over te lopen zodat hij Harlan County over kan nemen.
Nadat ze Gary Hawkins ontvoeren, leveren Quarles en Duffy een boodschap af door hem dood te schieten voor het huis dat bij bezit met zijn vrouw Winona. Op de plaats delict ontdekt Raylan dat zijn moeilijke relatie met Gary hem een hoofdverdachte zal maken.
Raylan zet zijn queeste om Robert Quarles onderuit te halen in de hoogste versnelling en gaat op bezoek bij Boyd nadat hij is gearresteerd voor het plaatsen van een bom onder sheriff Tillman Napiers auto.
Als het erop lijkt dat rechter Reardon Dickie Bennett vrij zal laten uit de gevangenis, wil Raylan Jed Berwin, de man die voor Dickie is opgedraaid voor de moord op Helen Givens, ervan overtuigen om mee te werken. Hoewel Berwin zijn loyaliteit aan de Bennett-clan opnieuw bevestigt, wil hij met Raylan praten als die zijn oma ervan kan overtuigen om zijn verhaal steun bij te leggen.
Quarles is boos over de verkiezingsuitslagen en eist dat sheriff Napier het geld teruggeeft dat hij in zijn verkiezingscampagne heeft geïnvesteerd.
Boyd bereidt zich voor om Robert Quarles uit te leveren aan Wynn Duffy wanneer Errol, de handlanger van Limehouse, arriveert met Dickie Bennett om een deal te stuiten.
In de chaotische scene na de bomexplosie buiten de bar van Crowder, zweert Raylan dat hij degene zal vinden die agent Tom Bergen heeft gedood.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.