background
Justified

Justified

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Misdaad, Actie | 2011 | 40 min |       | Beschikbaar t/m 31-05-2018

Na een schietpartij waarbij drie leden van een drugskartel omkomen, weten U.S. Marshal Raylan Givens en zijn voormalige Nemesis die nu zijn bondgenoot is, Boyd Crowder, een vierde lid, Pilar Reyes, op te pakken en terug te brengen naar haar vader die een drugsbaas is.
Raylan en Tim moeten een zwangere gevangene redden die ze kwijt zijn geraakt aan een brutale en dodelijke kidnapper.
De overval op een illegale partij pijnstillers betrekt Raylan in een onderzoek dat wijst op de terugkeer van een handlanger van de familie Crowder, Dewey Crowe.
Raylan vermoedt dat de familie Bennett achter de diefstal met dodelijke slachtoffers zit van een lading drugs van de Dixie Maffia.
Terwijl Boyd en Kyle Rourke een afspraak hebben om de plannen door te spreken om een explosie te gebruiken om de diefstal van het loongeld van de mijn te stelen, gebruikt Boyd op slimme wijze zijn telefoon om Kyle en zijn handlangers af te luisteren en hij ontdekt dat ze hem makkelijk zullen doden om hun sporen uit te wissen.
Als een terminaal zieke ex-crimineel wordt verbonden aan een bankoverval moeten Art (Nick Searcy) en Raylan (Timothy Olyphant) hem vinden voor hij en zijn jonge handlanger weer toe kunnen slaan. De klopjacht wordt gecompliceerd als Winona (Natalie Zea) bezorgd is dat een briefje van honderd dat ze had gepakt uit een bewijskluisje getraceerd zal worden naar haar nadat het werd gestolen.
Terwijl een humeurige federale rechter (gastspeler Stephen Root) een controversiële zaak van een kolenbedrijf hoort, maakt een FBI-onderzoek het lastig voor Raylan (Timothy Olyphant) om het geld terug te leggen dat Winona (Natalie Zea) heeft gestolen uit een bewijskluis. Terwijl Raylan en Winona het willen terugleggen voor de vermissing wordt ontdekt, huurt een baas van een kolenbedrijf Boyd Crowder in (Walton Goggins) voor het beveiligingsteam.
Terwijl Winona en Raylan moeite hebben om de diefstal van bewijs te verhullen, moet Raylan (Timothy Olyphant) de vicepresident Carol Johnson (gastspeler Rebecca Creskoff) van het kolenbedrijf beschermen, terwijl zij land probeert te kopen in Harlan County. Maar als de familie Bennett haar wil stoppen, moet Raylan z'n eigen leven op het spel zetten.
Op een feestje dat het verzet moet aanzwengelen tegen de voorgestelde mijn, sluit Mags Bennett (Margo Martindale) zich aan bij Boyd Crowder (Walton Goggins) om een privédeal te sluiten met Black Pike Coal. En Loretta McCready probeert aan de Bennetts te ontsnappen als ze op het feestje ontdekt waarom haar vader echt verdwenen is.
Raylan (Timothy Olyphant) probeert Winona (Natalie Zea) te helpen bij haar scheiding en Mags Bennett (Margo Martindale) zegt het contact op met haar zoon Dickie, waarna hij tegen Boyd Crowder (Walton Goggins) moet strijden om de macht onder de criminelen in Harlan. Ondertussen helpt Raylan de jonge Loretta McCready (Kaitlyn Dever) door te gaan na de vreselijke moord op haar vader.
Na de aanval op Raylan en Winona gaan federale agenten op zoek naar de schutters.
Na de moord op Helen wil Raylan (Timothy Olyphant) de moordenaar voor het gerecht slepen terwijl hij moeite heeft om zijn vader, Arlo (Raymond Barry) van wraak te weerhouden. Als Mags Bennett (Margo Martindale) beseft dat ze is belazerd, verklaart ze Boyd (Walton Goggins) de oorlog om de macht in Harlan County.
Terwijl Boyd (Walton Goggins) en Arlo (Raymond J. Barry) een wapenstilstand bespreken in hun oorlog tegen de Bennetts, heeft Loretta McCready (Kaitlyn Dever) het pistool van haar pleegvader gestolen en gaat ze terug naar Harlan. De vete tussen de familie Crowder en Bennett bereikt een bloederige climax en Loretta eist dat Mags haar de waarheid vertelt over de dood van haar vader.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.