background
Six Feet Under seizoen 5

Six Feet Under seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Drama, Komedie | 2005 | 55 min |      | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Na het stellen van zijn diagnose kijkt Ruth niet echt uit naar de terugkeer van George uit het ziekenhuis. Nate en Brenda treffen voorbereidingen voor hun huwelijksdag, maar een noodgeval werpt roet in het eten. David en Keith bespreken alternatieve manieren om een gezin te stichten. Nadat Vanessa de scheiding heeft aangevraagd, waagt Federico zich aan daten via internet. Claire proeft van huiselijk geluk, zij het tijdelijk.
Nate ontdekt dat hij nog weinig gemeen heeft met zijn oude schoolmakkers. Ruth krijgt bijstand van Maggie,de dochter van George. Brenda staat weigerachtig tegenover de hulp van Margaret, hoewel haar stage haar niet gemakkelijk afgaat. De babydroom van David en Keith begint de allures van een nachtmerrie te krijgen. Claire worstelt met haar carrière als kunstenares. Billy verdedigt zijn professionele keuzes maar vraagt zich af waar zijn oude ik naartoe is. Federico probeert Vanessa te vermurwen.
Claire laat zich verleiden door Billy's hernieuwde passie voor het leven, maar op haar zelfontplooiing wordt snel een domper gezet. George wordt achtervolgd door visioenen van een oud trauma. Brenda voelt zich thuis bij haar nieuwe mentor, Jackie. David en Keith ontmoeten een potentiële draagmoeder voor hun baby. Vanessa moedigt Federico aan om zich "op de markt" te begeven. Nate deelt een tragische band met Maggie, de dochter van George. Ruth doet intussen een verrassende ontdekking in diens kleren.
Brenda is geschokt door de manier waarop Nate op haar nieuws reageert. Ruth deelt haar gevoelens in verband met George met de leden van haar breikring. David en Keith vragen Mary "ten huwelijk" en maken kennis met de eveneens erg onconventionele familie van Roger. Claire walgt van Billy's gedrag. Nate komt naar huis, waar hem een onaangename verrassing wacht.
Ruth vindt een nieuwe manier om te ontstressen van George, die de kloof tussen hen weer wil dichten. Nate en Brenda bespreken hun gezinsplannen. Terwijl David en Keith wachten op nieuws van hun draagmoeder, Mary, leren ze Anthony kennen, een erg bijzonder jongetje. Vanessa is geschokt door Julio's probleemgedrag op school en nog meer door de manier waarop Federico de zaak afhandelt. Margaret, de moeder van Billy, besluit zich met zijn en Claires zaken te bemoeien.
Ruth is blij met het telefoontje van haar zus Sarah. David en Keith ontdekken dat zorgen voor de kleine Anthony en zijn broer Durrell geen lachertje is. Nate mijmert over het verlies van zijn eerste liefde. In afwachting van een artiestenbeurs vindt Claire een tijdelijke financiële oplossing. Brenda kapt er even mee om wat lol te trappen. Vanessa neemt een kindermeisje in dienst dat over onvoorziene talenten blijkt te beschikken. Federico krijgt een aanbod dat hij nauwelijks kan geloven, laat staan naast zich neerleggen. Maggie maakt zich zorgen over George...
Kersverse ouders David en Keith hebben het moeilijk om hun kroost grenzen op te leggen. Wanneer Brenda en Nate dubbelzinnig nieuws ontvangen, blijkt dat hun visie op leven en dood enkel te bevestigen. Ruth probeert bezig te blijven, maar kan maar moeilijk tot rust komen. Vanessa bewijst aan Federico dat ze wel degelijk kan ontspannen. Wanneer Claire op het werk kennis maakt met een interessante man, levert ze een inspanning om erbij te horen. Margaret onthult een geheim. Maggie en Nate houden van de stilte. George vertelt Ruth schokkend nieuws.
De begrafenis van een jonge Latina doet vragen rijzen met betrekking tot de filosofie en de toekomst van Fisher & Diaz. Claire troont haar collega Ted mee naar een tentoonstelling van de academie, waar slechts weinig veranderd blijkt. Brenda ontvangt cruciale informatie van haar dokter, en van Maggie. Nate probeert rust te vinden via het geloof van Maggie. Vanessa gaat stappen en Federico stelt zich allerlei scenario's voor. Ruth wil zich laten verwennen, maar ze krijgt er een onvoorziene bonus bovenop.
David en Keith beginnen zich te schikken in hun nieuwe gezinsleven. Claire is geschokt wanneer ze ontdekt dat ze haar passie voor politiek deelt met Ted. Ruth ontdekt zichzelf in de bossen. Maggie moet een paar ongemakkelijke telefoontjes plegen. Brenda wordt geconfronteerd met diverse waarheden. Federico begrijpt eindelijk hoe Vanessa in elkaar zit. Nate brengt de familie, tegen hun zin, bij elkaar.
Terwijl David bezig is met het familiebedrijf, ontdekt Keith op zijn werk iets vervelends over zichzelf. Brenda wordt geconfronteerd door Nate en ze beantwoordt een harde vraag voor Maya. Maggie krijgt een deur op haar neus. Margaret vergelijkt zichzelf met haar dochter. Ruth laat Bettina de verpleegster uithangen. Federico en Vanessa besluiten hun toekomst veilig te stellen. Claire voelt zich op haar gemak bij Ted en zijn "normaalheid". George houdt een toespraak over liefde.
David is in de greep van zijn angsten en Keith probeert hem - en de jongens - te beschermen. Billy zorgt voor Brenda. Een dronken Claire maakt het erg bont en stoot Ted van zich af. Federico dringt aan op een bespreking in verband met het bedrijf. George probeert Ruth te helpen met de zorg voor Maya. Nate raadt Brenda aan om een taboe te aanvaarden. Vanessa ziet haar toekomst in een begrafenisonderneming.
In deze allerlaatste aflevering, geschreven en geregisseerd door bedenker Alan Ball, verzoent David zich finaal met zijn demonen. Keith toont zich van zijn "strenge" kant. Nathaniel spreekt met zijn jongere zoon. Brenda bevalt te vroeg en verzet zich tegen Nates negatieve gevoelens. Claire krijgt een opwindend telefoontje. Ted inspireert enkele sexy foto's. Margaret is onder de indruk wanneer ze Oliviers zorgzame kant ziet. Federico en Vanessa vieren hun investering. Ruth vindt troost in de waarheid van Maggie. De beperkingen van George overschaduwen zijn bedoelingen. Claire rijdt de toekomst tegemoet.
Six Feet Under seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.