background
Entourage seizoen 5

Entourage seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Komedie | 2008 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Wanneer Medellin uiteindelijk afgaat als een gieter, gaat Vince zich samen met Turtle verschuilen in een Mexicaans paradijs. Eric en Ari werken zich uit de naad om Vince terug naar L.A. te halen. Tijdens een fotosessie gedraagt Drama zich als een regelrechte diva, tot grote ergernis van alle aanwezigen.
Wanneer Vince tijdens een feestje zijn oude vlam Justine Chapin tegen het mooie lijf loopt, blijkt al snel dat hij zich niet enkel onzeker voelt over zijn carrière. Eric haalt twee nieuwe klanten binnen: scenaristen L.B. en Nick. Drama wil zijn relatie met Jacqueline koste wat het kost in stand houden.
Om het bankroet af te wenden, kan Vince niets anders dan zich te verlagen tot schnabbels. Zo verschijnt hij bijvoorbeeld op een feestje voor een zestiende verjaardag. Drama lijdt intussen nog steeds onder zijn breuk met Jacqueline. De strijd tussen Ari en Adam Davies laait hoog op...
Ari heeft wel oren naar Erics nieuwe script. Wanneer L.B. en Nick vermoeden dat hun scenario wel eens erg gegeerd zou kunnen worden, hangen ze er een stevig prijskaartje aan vast. Johnny Drama maakt zich klaar voor zijn passage of het praatprogramma The View.
Vince en de jongens staan voor een belangrijk keerpunt in zijn carrière. Op zoek naar een helder hoofd, onbevangenheid en inspiratie gaan ze op retraite naar de uitgestrekte woestenij van het Joshua Tree National Park. Intussen staat Lloyd Ari bij in deze tijden van nood.
Dom, een oude vriend van Vince, smeekt om zijn hulp nadat hij betrokken is geraakt bij een auto-achtervolging die op tv te zien was. Ari speelt golf met studiobaas Alan Gray en zet grof geld in op de carrière van Vince. De wanhopige Turtle laat zich inlijven als persoonlijke assistent van Drama.
Vince leert een supermodel kennen tijdens een fotosessie voor een bekend modemerk. Ari ziet tijdens een begrafenisplechtigheid zijn kans schoon om de carrière van zijn cliënt een zetje te geven.
Turtle scoort tijdens een vlucht een eersteklas zitje naast Jamie-Lynn Sigler, die in The Sopranos de dochter van Tony vertolkte. Zijn bewering dat hij seks met haar heeft gehad, keert als een boemerang in zijn gezicht terug. Josh Weinstein maakt Vince het hof terwijl Ari met zijn gedachten elders zit.
Vince en co zijn aan het werk op de filmset van zijn nieuwe film "Smoke Jumpers". Vince maakt ruzie met Jason Patric omdat hij zogezegd zijn lijnen zou stelen. Drama en Turtle willen het Patric betaald zetten door hem allerlei poetsen te bakken. Intussen overweegt Ari een nieuwe investering met een oude vriend.
Seth Green is weer van de partij als potentiële ster voor een pilotaflevering en dat betekent problemen voor Eric en Charlie. Vince gaat in de clinch met Verner, de regisseur van Smoke Jumpers. Lloyd en Ari geven Andrew Klein een make-over. Ari probeert Babs ervan te overtuigen om Andrew in het agentschap op te nemen.
Wanneer Vince tijdens een cruciale scène tegenstrijdige regieaanwijzingen krijgt van regisseur Verner, wacht Ari en Dana Gordon de ondankbare taak om de scherven te lijmen. Turtle belegt een geheim afspraakje met Jamie-Lynn Sigler, een actrice uit The Sopranos.
De jongens keren terug naar hun thuishaven in New York. Eric probeert wanhopig om Gus Van Sant te pakken te krijgen. Vince loopt een oude vlam van de middelbare school tegen het lijf. Drama wil zijn recente fortuin investeren en een bar lijkt hem wel een goede optie.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.