background
Banshee seizoen 2

Banshee seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Misdaad | 2014 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremiere. In de nasleep van hun bloederige schietpartij met Rabbit worden Lucas, Carrie en de politie van Banshee ondervraagd door Jim Racine, special agent van de FBI. Hij deelt straffen uit die al dan niet op maat zijn van de gepleegde misdaden. Intussen probeert Proctor Rebecca weer te overhalen om onder zijn vleugels te komen. Terwijl Gordons potje begint over te koken door het verraad van zijn vrouw, bewijst Deva, die betrapt wordt bij een winkeldiefstal, hoe vindingrijk ze wel is. Later ontaardt een overval op een gepantserd geldtransport in een levensgevaarlijke achtervolging met een mysterieuze motorijder.
Afgewezen door Deva en Gordon, moet Carrie noodgedwongen op zoek naar een nieuwe woonplaats. Alex' leiderschap wordt in vraag gesteld door zijn rivaal George Hunter en de stammenraad en hij verdubbelt zijn inspanningen om het geld dat gestolen werd tijdens de casinoroof te heroveren. Siobhan ziet spoken uit het verleden opdoemen wanneer haar ex, Breece Connors, de plooien wil gladstrijken. Lucas moet een wederdienst doen voor Proctor.
Een schokkende moord in de omgeving van een Amish-boerderij stelt de betrekkingen tussen de Kinaho-stam en de Amish fel op de proef. Ze moeten de hulp van Proctor inroepen om een wraakzuchtige massa tot bedaren te brengen. Tijdens het onderzoek van de misdaad op het land van de Kinaho, worden Lucas en zijn deputy's geconfronteerd met weigerachtige bendeleden en hun imposante leider, Chayton Littlestone. Intussen ontvangt Carrie een onverwachte bezoeker, terwijl Lucas de plotse verschijning van een bijzonder onwelkome gast moet afhandelen.
Na een tip van Brock brengt Lucas een bezoek aan een rechtlijnige onderwijzer van de Amish-gemeenschap die misschien wel iets meer weet van de moord op Kinaho-stamlid Lana Cleary en de verdwijning van Solomon Bowman. Emmett en Siobhan ondervinden dat het transport van de gevangen Chayton moeilijker is dan ze verwacht hadden. Rebecca heeft het erg moeilijk met de afwijzing van haar ouders. Proctor wil zich verzoenen met Alex en Nola haalt nog een keer keihard uit in de naam van gerechtigheid.
Op hun terugreis naar Banshee besluiten Lucas en Carrie een omweg te nemen. Een en ander zet Lucas ertoe aan om het voortaan over een andere boeg te gooien. Agent Racine haalt herinneringen op aan het mislukte onderzoek naar Rabbit dat hem jarenlang achtervolgd heeft.
Wanneer Jason achterhaald wordt door zijn eigen verleden, besluit Lucas een deal te sluiten om het leven van het jongetje - en misschien het zijne - te redden. Door de afwezigheid van Carrie beginnen Gordon en Deva de controle over hun eigen levens te verliezen. Proctor brengt Rebecca een hard lesje in trouw bij.
De razende Lucas zoekt viavia een manier om Proctor op de knieen te dwingen. Nadat hij de vaste klanten en de strippers van de Savoy op de rooster heeft gelegd, proberen Lucas en zijn deputies op hardhandige wijze informatie over een ecstacy-operatie van Proctor te ontfutselen aan Sharp, een skinhead van de vuilnisbelt. Een familiecrisis brengt Carrie, Deva en Gordon weer dichter bij elkaar. Op de stammenraad wordt Alex geconfronteerd met een motie van wantrouwen. Job etaleert zijn explosief kantje.
Lucas slaagt er met een onwettig aanhoudingsbevel in om Proctor bij de kraag te vatten, maar hij betaalt er wel een stevige tol voor. Sharp en zijn skinheads willen zich wreken op Emmett en stellen het geduld van de deputy zwaar op de proef. Carrie schiet het geld voor de behandeling van Max voor en zet zo een kleine stap in de richting van een verzoening met Gordon en Deva. Job heeft eindelijk een spoor dat hem naar Rabbit kan leiden.
In New York loopt Job langs bij een priester die banden heeft met Rabbit, maar hij krijgt stank voor dank. Carries relatie met Gordon wordt andermaal op de proef gesteld door een nieuwe revelatie. Burton slaagt erin om een verrader het zwijgen op te leggen, maar de andere ontsnapt hem. Alex zweert dat hij bewijzen zal leveren die Proctor achter de tralies moeten houden. Emmett laat het allemaal achter zich, terwijl Brock vooral hogerop wil. Lucas en Carrie zetten zich schrap voor een epische confrontatie, evenals een commissaris van het NYPD die banden heeft met hun verleden.
Seizoensfinale. Extra gemotiveerd door de pijnlijke herinneringen die hen op een punt hebben gebracht waarvan geen terugkeer meer mogelijk is, zetten Lucas en Carrie zich schrap voor het gevecht van hun leven tegen de wraakzuchtige Rabbit en zijn meedogenloze trawanten. In Banshee bewijst Rebecca haar trouw wanneer Proctor eindelijk huiswaarts keert.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.