background
Entourage seizoen 4

Entourage seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Komedie | 2007 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Tijdens de verfilming van Medellin in Bogota, de hoofdstad van Colombia, legt een documentaireploeg de gebeurtenissen achter de schermen vast. Op de set maken Billy en Eric ruzie over het in goede banen leiden van de film. Billy voelt zich intussen aangetrokken tot een bloedmooie actrice, met nefaste gevolgen voor de productie. Ook Drama laat zich niet onbetuigd, met oeverloos geslijm bij Billy, om een rolletje in de film te bemachtigen.
Vince en de jongens landen na een welverdiende Italiaanse vakantie in Amerika. Drama besluit een welkomstfeestje te organiseren in zijn nagelnieuwe flat. Billy worstelt weer met zijn onzekerheden en wringt zich in allerlei bochten om hen zijn eerste montage van Medellin toch maar niet te moeten tonen. Ari verneemt intussen dat zijn zoontje misschien niet welkom is op een exclusieve kostschool.
Terwijl Eric zich afvraagt hoe ze Medellin nog kunnen redden, schrijft Billy de film in voor deelname in Cannes. Maar als Medellin verworpen wordt, zou dat wel eens gevolgen kunnen hebben voor de verdere carrière van Vince. Drama probeert een oude vlam te laten heroplaaien en hij troont een tegenstribbelende Turtle mee als double date voor haar oudere vriendin. Vince werkt zichzelf in nesten door bij Dennis Hopper thuis te wedden op een voetbalwedstrijd, met geld dat hij niet heeft.
Wanneer Ari een ultrageheim script op de verkeerde manier aanpakt, belandt hij in de gevangenis. Om iets voor zichzelf te regelen, ziet Drama zich gedwongen om een avondje te gaan stappen met de burgemeester van Beverly Hills. Medellin krijgt groen licht voor deelname aan het Filmfestival van Cannes en Eric moet terugkeren op de belofte die hij maakte aan Hollywoodzwaargewicht Harvey Weingard.
Iemand heeft de trailer van Medellin op YouTube gelekt en Billy wijst Eric aan als de dader, iets wat hun al tot het uiterste gespannen relatie niet ten goede komt. Ari en Lloyd plegen wat gerichte sabotage om ervoor te zorgen dat Vince aan de slag kan met zijn volgende droomproject. Drama wordt lid van een exclusief clubje "medisch verantwoorde" wietgebruikers en wil zich koste wat het kost een hoed aanschaffen.
Na het lekken van de trailer van Medellin op YouTube, probeert Billy het bij te leggen met Eric. Na een bittere ruzie met Tom, besluit Lloyd om het Miller Gold Agency eventjes voor bekeken te houden. Ari wringt zich in allerlei bochten om hem terug te halen. Turtle krijgt een lucratief voorstel van zijn louche neef, en hij besluit om wat centen te investeren.
Vince en Johnny "Drama" sluiten een weddenschap af in verband met Turtle en Eric. Wie van hen kan het eerst - en zonder verplichtingen achteraf - een vrouw in bed krijgen voor de dag om is? Drama neemt Turtle onder zijn hoede en troont hem mee naar de enige plaats waar de liefde geen grenzen kent: Craigslist! Ari en zijn vrouw zien intussen met lede ogen toe hoe hun zoontje, na de weigering voor de exclusieve kostschool van zijn zus, naar een openbare school moet.
Eric maakt zich klaar om zijn nieuwe kantoor te betrekken en zijn functie als Vinces manager te bekrachtigen. Vince en Turtle raken slaags met Gary Busey over de aanschaf van een antiek bureau met een rijke Hollywoodgeschiedenis. Ari maakt zich klaar voor een ontmoeting met R&B-diva Mary J. Blige, maar krijgt in zijn eigen kantoor af te rekenen met een geval van rivaliteit tussen tweelingen...
Eric raakt betrokken bij een auto-ongeval met Anna Faris en wordt een zekere "chemie" gewaar. Als hij haar achteraf probeert te bellen, blijkt het nummer dat ze hem gaf voor de verzekering niet te kloppen. E laat zich echter niet zomaar afschepen en belt aan bij haar thuis. Het klikt meteen en hij stelt voor haar naar haar afspraak voor een filmproject te voeren. Turtle komt zonder wiet te zitten en besluit wat voorraad in te slaan. Op de terugweg wordt hij, samen met enkele meiden, tegengehouden door de politie. Ari vindt het intussen een zeer slecht idee dat zijn vrouw haar rolletje in haar oude tv-serie zou hernemen.
Vince, Ari en Dana Gordon buigen zich over het scenario voor het volgende project van Vince, maar de draai die Billy aan het script gegeven heeft, wijkt in grote mate af van de verwachtingen. Vince vindt het scenario niettemin prachtig, dus gaat Ari bij de studio pleiten om het licht toch op groen te zetten. Eric is intussen druk doende om een nieuwe cliënte binnen te halen: Anna Faris.
Vince en zijn crew worden in Cannes verwacht voor de wereldpremière van Medellin. Maar een terreuralarm brengt luchthaven LAX helemaal tot stilstand. Ari wordt intussen belaagd door zijn vrouw en door Lloyd, die hem allebei naar Cannes willen vergezellen. Walsh ruimt in zijn nieuwe script plaats voor Erics nieuwe cliënte. Hij krijgt te langen leste hulp uit erg onverwachte hoek.
Onmiddellijk na hun aankomst op het Filmfestival van Cannes proberen de jongens Medellin nog voor de première van de hand te doen voor een stevige prijs. Uiteindelijk wordt de prent gekocht door een onwaarschijnlijke bieder, en tegen een veel lagere prijs dan iedereen gewild had. Drama wentelt zich intussen in zijn vedettenrol, want cultserie Viking Quest is megapopulair in Frankrijk.
Entourage seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.