Kick-Ass 2
Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Actie | 2013 | 98 min |    | Beschikbaar t/m 14-08-2019 | € 1.99


Nu Kick-Ass wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden. Dit nieuwe team, 'Justice Forever', staat onder leiding van de badass kolonel Stars and Stripes. Red Mist, die herboren is als 'The Mother F%&*^r' de moord op zijn vader wreken en stelt zijn eigen groep gemaskerde bad guys bij elkaar. Wanneer hij Kick-Ass te grazen neemt, ontstaat er een oorlog met 'Justice Forever'. De groep heeft de hulp van de messcherpe Hit Girl hard nodig, maar zij is gestopt met haar hardhandige werkzaamheden en is net begonnen op een high school waar ze haar handen vol heeft aan de mean girls in haar klas.
Kick-Ass 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.